Έφτασε τις 100 νίκες στην Basket League ο Προμηθέας

Έφτασε τις 100 νίκες στην Basket League ο Προμηθέας

Sportal newsroom 14:41 - 20.11.2023

Νίκη με ιστορική σημασία για τον Προμηθέα, αυτή κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να φτάνει τις 100 νίκες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, από το 2016 έως και σήμερα.

Στο ντέρμπι της Πάτρας ο Προμηθέας ήταν καταιγιστικός και κατάφερε να φτάσει με εμφατικό τρόπο στη νίκη, με το 106-68 να αποτυπώνει πλήρως την ανωτερότητα των γηπεδούχων, που ανέβηκαν στο 5-2, με το πέρας 7 αγωνιστικών.

Η νίκη αυτή όμως είχε και ιστορικό χαρακτήρα, για τους Προμηθείς, καθώς ήταν η 100ή στη «μεγάλη κατηγορία». Ο Προμηθέας με την 100άρα που έριξε απέναντι στους παίκτες του Κώστα Δελέγκου έφτασε τις 100 επιτυχίες στην Stoiximan Basket League, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.

Οι Προμηθείς μάλιστα δεν παρέλειψαν να αναφερθούν σε αυτό το Milestone, με ένα ξεχωριστό μήνυμα. «Τα εκατοστίσαμε και συνεχίζουμε», έγραψε το χαρακτηριστικό μήνυμα, με τους Πατρινούς να δίνουν το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και την εμφάνιση απέναντι στους «μελανόλευκους» εξήγησε: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Πέρα από το Α’ δεκάλεπτο, στο οποίο δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε, ειδικά στην άμυνα, στην συνέχεια επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και τα καταφέραμε».