Κλείνει τον Τζαμάλ Τζόουνς ο Προμηθέας

Τζαμάλ Τζόουνς

i

© Intime

Κλείνει τον Τζαμάλ Τζόουνς ο Προμηθέας

Γιάννης Πάλλας 20:17 - 29.08.2023

Ο Τζαμάλ Τζόουνς είναι πολύ κοντά στον Προμηθέα, με τον Αμερικανό φόργουορντ να ετοιμάζεται για ακόμα μια θητεία σε ελληνική ομάδα.

Ο Προμηθέας Πάτρας είναι μια ανάσα από τη συμφωνία του με τον Τζαμάλ Τζόουνς.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ (2018-19) και του Ιωνικού Νίκαιας (2019-20), Τζαμάλ Τζόουνς (1993, 2.03μ.), την περασμένη σεζόν ο Τζόουνς αγωνίστηκε στην Ιταλία με τη φανέλα της Σάσαρι, με την οποία μέτρησε 11.5 πόντους (35.5% τρίποντο), 3.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 26 παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ αποτελεί και έναν παίκτη που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα, χάρη στις δύο θητείες του στη χώρα μας.

Ο Τζαμάλ Τζόουνς δεν έχει υπογράψει ακόμα, όμως η μεταγραφή του στον Προμηθέα και στην Πάτρα μοιάζει κάτι παραπάνω από βέβαιη, με τον παίκτη να είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.

Ο Προμηθέας έχει αποκτήσει ακόμα τους Άρτουρς Κούρουτς, Χάιμε Ετσενίκε, Χάντερ Χέιλ, Ντεσόν Στίβενς, Κρις Κόφι και Αντώνη Κόνιαρη, ενώ ανανέωσε τη συμφωνία του με τον Άντονι Κάουαν.

Μήνυμα Αταμάν σε Ολυμπιακό: «Είμαι πλέον εδώ, δεν θα είναι εύκολο - Δικές μου επιλογές όλοι οι παίκτες»
EUROLEAGUE

19:35 - 29.08.2023

Μήνυμα Αταμάν σε Ολυμπιακό: «Είμαι πλέον εδώ, δεν θα είναι εύκολο - Δικές μου επιλογές όλοι οι παίκτες»

O Εργκίν Αταμάν έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναφέρθηκε στη πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης αν κριθεί απαραίτητο μετά τα φιλικά προετοιμασίας.

Παράλληλα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει αρκετούς νεαρούς στο ρόστερ της, όπως οι Νίκος Πλώτας, Άγγελος Λάγιος, Νάσος Μπαζίνας και Νίκος Βασιλείου, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες, ώστε να δείξουν τι αξίζουν.

Tags: