Ένσταση από τον Προμηθέα μετά την ήττα από τον Άρη
i

©InTime

Ένσταση από τον Προμηθέα μετά την ήττα από τον Άρη

Sportal newsroom 00:17 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 29.05.2024

Ο Προμηθέας κατέθεσε ένσταση μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη υποστηρίζοντας πως έγιναν δυο παραβάσεις

Ο Προμηθέας ηττήθηκε (88-87) από τον Άρη στην Πάτρα, αλλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης κατέθεσε ένσταση για δυο παραβάσεις!

Οι Πατρινοί ισχυρίστηκαν ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε βήματα πριν ευστοχήσει στο τρίποντο και πως κακός στη συνέχεια δεν δόθηκαν στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου τα 4 δέκατα του δευτερολέπτου που απέμεναν μετά το εύστοχο σουτ του διεθνή γκαρντ.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσει να έχει τύχη η διπλή ένσταση των Πατρινών στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου σχοολίασε την αναμέτρηση με τον Άρη.

«Πρέπει να είσαι καλός για μεγάλο διάστημα σε σειρά πλέι οφ. Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε το παιχνίδι, ήμασταν κοντά στη νίκη. Στο τέλος όμως δε μας χαμογέλασε η τύχη. Συγχαρητήρια στον Άρη για την πρόκριση αλλά και στα δικά μας τα παιδιά» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας.

Όσο για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, είπε: «Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Αλλά θα κάνουμε τον απολογισμό μας με ηρεμία, αφού χαλαρώσουμε πρώτα. Είναι μια χρονιά με καλό μπάσκετ, καλές εμφανίσεις, με νέους παίκτες και επιτυχία στην Ευρώπη».