Αδιανόητο: Ηλικιωμένος φίλος του Προμηθέα κλώτσησε εν ψυχρώ τους παίκτες του Άρη που είχαν πέσει στο παρκέ και πανηγύριζαν! (vid)

Αδιανόητο: Ηλικιωμένος φίλος του Προμηθέα κλώτσησε εν ψυχρώ τους παίκτες του Άρη που είχαν πέσει στο παρκέ και πανηγύριζαν! (vid)

Sportal newsroom 23:29 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 29.05.2024

Απίστευτο περιστατικό με ηλικιωμένο φίλαθλο του Προμηθέα που κλώτσησε τους παίκτες του Άρη που πανηγύριζαν το νικητήριο καλάθι του Βασίλη Τολιόπουλου, θα προβεί σε επίσημη καταγγελία η «κίτρινη» ΚΑΕ

Ο Άρης πανηγύρισε έξαλλα το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου που τον έστειλε στην τετράδα, ωστόσο, ένας ηλικιωμένος φίλαθλος του Προμηθέα προέβη σε μια αδιανόητη πράξη κλωτσώντας εν ψυχρώ τους παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν στο ξαπλωμένοι στο παρκέ!

Το σκηνικό είναι εμφανές από την κάμερα, καθώς την ώρα που οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη γίνονται ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας έξαλλα το απίστευτο καλάθι του συμπαίκτη τους, ένας ηλικιωμένος φίλος της ομάδας της Πάτρας πλησίασε και κλώτσησε τους «κίτρινους».

Το απίστευτοο περιστατικό προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξαν πως θα προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.