Τέλος ο Φρέιζερ από τον Προμηθέα

Τέλος ο Φρέιζερ από τον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 11:11 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 23.12.2023

Ο Τιμ Φρέιζερ αποτελεί παρελθόν από τον Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να ανακοινώνει το διαζύγιο, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος του Αμερικανού γκαρντ.

Και ξαφνικά ο Τιμ Φρέιζερ αποτελεί παρελθόν από τον Προμηθέα. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Ντιζόν, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL και αυτό ήταν το πρώτο και μοναδικό παιχνίδι του υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς οι Πατρινοί έλυσαν το συμβόλαιό του το πρωί του Σαββάτου (23/12).

Αιτία ήταν ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ, που δεν του επέτρεπε να είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους Προμηθείς. Έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν σε ξεχωριστούς δρόμους, με τον Φρέιζερ να επιστρέφει στις ΗΠΑ για να διευθετήσει το θέμα που έχει προκύψει.

Ο Φρέιζερ, που έχει σημαντική θητεία στο ΝΒΑ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αποκτήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Χάντερ Χέιλ, που για τους επόμενους 2 μήνες έχει τεθεί εκτός δράσης με τραυματισμό στον αντίχειρα. Πριν την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ οι Πατρινοί είχαν αποδεσμεύσει τον Άρτουρς Κούρουκς, ο οποίος πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Μούρθια.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Προμηθέα αναφέρει:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Tim Frazier ,σεβόμενη έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε για τον Αμερικανό αθλητή .Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.