Προπόνηση με Περσίδη το Περιστέρι

Προπόνηση με Περσίδη το Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 18:39 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Νίκος Περσίδης ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση του Περιστερίου υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη μία μέρα μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Μία μέρα μετά το διαζύγιό του με την ΑΕΚ ο Νίκος Περσίδης βρέθηκε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» δίνοντας το παρών στην απογευματινή προπόνηση του Περιστερίου υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Η παρουσία του 27χρονου Χαλκιδαίου φόργουορντ στην καθημερινότητα του Περιστερίου ουσιαστικά αποτελεί προμήνυμα του τι θα ακολουθήσει. Της συμφωνίας του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τους «πρίγκηπες της δυτικής όχθης» που θα αποτελέσει και την πέμπτη του ομάδα στην Basket League μετά από τους Παναθηναϊκό, Λαύριο και Ιωνικό Νίκαιας και ΑΕΚ.

Ναυάγιο το Περιστέρι στη Τενερίφη
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

23:20 - 14.12.2022

Ναυάγιο το Περιστέρι στη Τενερίφη

Το Περιστέρι έμεινε στο ξεκίνημά του στη Τενερίφη και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κοντράρει την κάτοχο του Basketball Champions League και ηττήθηκε με το βαρύ 86-60 για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Αυτό που απομένει να φανεί μετά τον διαφαινόμενο γάμο με τον Περσίδη είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γκιουζέλη και την παραμονή του στο Περιστέρι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Τη στιγμή αυτή έχει κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα του Σπανούλη έχοντας επιστρέψει από τις αρχές της εβδομάδας με μάσκα στις προπονήσεις αφού ξεπέρασε το τραυματισμό του. Ωστόσο στο πρόσωπό του υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Καρδίτσα και όχι μόνο από την Basket League.