Επέστρεψε με μάσκα ο Γκιουζέλης στο Περιστέρι
i

Γιώργος Γκιουζέλης / © Intime

Επέστρεψε με μάσκα ο Γκιουζέλης στο Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 13:31 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα απουσίας ο Γιώργος Γκιουζέλης τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη που δείχνει να τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι του Περιστερίου στη Τενερίφη για Basketball Champions League.

Ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι και πάλι στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη με προστατευτική μάσκα μετά το κάταγμα στο ζυγωματικό που είχε υποστεί. 

Αυτό που απομένει να φανεί είναι το πότε θα επιστρέψει στη δράση στα παιχνίδια της ομάδας των δυτικών προαστίων. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι παρών στο αυριανό παιχνίδι του Περιστερίου στη Τενερίφη για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League (14/12, 21:30).

Ο 27χρονος Έλληνας φόργουορντ είχε υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό του στη διάρκεια προπόνησης στο τέλος του Οκτώβρη (30/10). Ακολούθως υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση με τον Σπανούλη να τον περίμενε να επιστρέψει στη δράση όπως και έγινε δείχοντας ήδη να τον υπολογίζει.

Κι αν ο Γκιουζέλης θα είναι παρών στο αυριανό ευρωπαϊκό ραντεβού για τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» όλα δείχνουνε ότι θα είναι ακόμη πιο έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. 

Εκ νέου για το BCL, το εκτός έδρας με την Χάποελ Ερτζέλια για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, και ακόμη περισσότερο για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή του ελέω του All Star Game του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Το εντός έδρας με τον Προμηθέα Πατρών (28/12).

Κασελάκης στο Sportal: «Γουστάρω με τον Σπανούλη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:35 - 04.12.2022

Κασελάκης στο Sportal: «Γουστάρω με τον Σπανούλη»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στο Sportal μετά την άνετη νίκη του Περιστερίου επί του Ιωνικού Νικαίας τόσο για αυτήν όσο και για την απόφασή του το περασμένο καλοκαίρι να τεθεί υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη.

Απών ο Μωραΐτης

Εν τω μεταξύ η εν Ελλάδι προετοιμασία του Περιστερίου για το παιχνίδι με τη Τενερίφη ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση για την ομάδα του Σπανούλη που είδε στο απουσιολόγιό του να είναι το όνομα του Δημήτρη Μωραΐτη λόγω γαστρεντερίτιδας και έμεινε εκτός αποστολής και στην Αθήνα. 

Αν είναι ωστόσο κάτι που μπορεί να προβληματίζει τον Σπανούλη είναι το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο μετά την αναβολή του Σαββατιάτικου με τον Κολοσσό στην Ρόδο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου. Μία συνάντηση που ορίστηκε για τις 30 του Δεκέμβρη.

Σε αντίθεση με το Περιστέρι η Τενερίφη προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Μπανταλόνα το βράδυ του Σαββάτου (10/12) για το ισπανικό πρωτάθλημα. Σε ένα παιχνίδι όπου για την κάτοχο του BCL ο Μπρούνο Φιτιπάλντο αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο με φορείο μετά από αγκωνιά στο κεφάλι.

Το στίγμα του Πουλιανίτη

Ο Στέλιος Πουλιανίτης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Περιστερίου τόνισε για το αυριανόα παιχνίδι στη Τενερίφη πως: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή και στο Basketball Champions League και την Ισπανική Λίγκα. Είναι ένας αγώνας που χρειάζεται 40 λεπτά συγκέντρωση, ενέργεια και αφοσίωση στο αμυντικό πλάνο από τη στιγμή που έχει δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια η Τενερίφη ότι έχει πολλούς και διάφορους τρόπους για να σκοράρει. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ πειστικοί στο αμυντικό μας πλάνο ιδιαίτερα, αλλά και στο επιθετικό, προκειμένου να υλοποιήσουμε το πλάνο του προπονητή μας».