Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές

Προς αναβολή οδεύει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές

Sportal newsroom 12:18 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:32 - 01.03.2023

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τη Euroleague, ώστε ο αγώνας που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (2/3), κόντρα στην Αναντολού Εφές, να πάρει νέα ημερομηνία, λόγω ημερών Εθνικού πένθους που έχει προκύψει από το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν αλλάζει μόνο το εγχώριο πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων. Επηρεάζει και την Euroleague. Μάλιστα, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (2/3) αναμένεται να αναβληθεί. 

Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά αυτή πρόκειται άμεσα να παρθεί και ο αγώνας να μετατοπιστεί σε νέα ημερομηνία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη σε επαφές με τη διοργανώτρια αρχή, ώστε η ομάδα να μην αγωνιστεί κάτω από τις συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα, τις στιγμές θλίψεις και οδύνης που επικρατούν για τους δεκάδες νεκρούς από την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών. 

Η Euroleague φαίνεται πως θα δεχτεί το αίτημα, όπως προφανώς είχε φροντίσει να παρέμβει και να αναβάλει αγώνες τουρκικών ομάδων όταν ο φονικός σεισμός είχε χτυπήσει -προ ημερών- την γείτονα χώρα, αλλά και τη Συρία.

Ο Χρήστος Σερέλης και οι παίκτες του είχαν ξεκινήσει από την Τρίτη (28/2) την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλα αυτά τα δεδομένα θα τροποποιήσουν το πρόγραμμα και τον προγραμματισμό τους. Βέβαια, θα συνεχίσουν να προπονούνται και στο πρόγραμμα αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι ξεπερνούν σιγά σιγά τις ενοχλήσεις τους, ενώ ενσωματώνονται και οι διεθνείς Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.