Πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Άρη για τα «μη ιδιαίτερης βαρύτητας παραπτώματα» κόντρα στο Περιστέρι
i

© Intime

Πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Άρη για τα «μη ιδιαίτερης βαρύτητας παραπτώματα» κόντρα στο Περιστέρι

Sportal newsroom 14:39 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 10.03.2023

Στο ματς που η διαιτητής Βάσω Τσαρούχα βρέθηκε στο επίκεντρο για την απόφασή της να διακόψει το ματς Άρης-Περιστέρι και να ζητήσει εκκένωση του γηπέδου ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο και οι Θεσσαλονικείς απαλλάχθηκαν για τη χρήση λέιζερ και τα υβριστικά συνθήματα.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανέλυσε τα δεδομένα, μελέτησε το φύλλο αγώνα και αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο 4.000 ευρώ στον Άρη για τα γεγονότα που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι και στην απόφαση της ρέφερι Βάσως Τσαρούχα να διατάξει εκκένωση του γηπέδου και έπειτα την επανέναρξη της αναμέτρησης. Οι αναφορές για χρήση λέιζερς και τα υβριστικά συνθήματα χαρακτηρίστηκαν ως «μη ιδιαίτερης βαρύτητας» και δεν επιβλήθηκαν επιπλέον κυρώσεις. 

Ο Άρης είχε διαμαρτυρηθεί από την πρώτη στιγμή για την απόφαση της Τσαρούχα να εκκενωθεί το γήπεδο με τους «κιτρινόμαυρους» να θεωρούν ακόμα υπερβολική έως και εκνευριστική τη συγκεκριμένη απόφαση. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα ισχυρίστηκα ότι ήταν αντικανονικές και οι διακοπές του αγώνα και κατέθεσαν ένσταση η οποία απορρίφθηκε ως... αβάσιμη.