Προτεραιότητα ο Χάμερ για αντί-Τζούστον στο Περιστέρι
i

Ίαν Χάμερ / © Intime

Προτεραιότητα ο Χάμερ για αντί-Τζούστον στο Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 16:31 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ίαν Χάμερ φέρεται να είναι η Νο1 επιλογή του Βασίλη Σπανούλη για να αποτελέσει τον διάδοχο του Σακούρ Τζούστον στο Περιστέρι bwin.

Το Περιστέρι bwin μπορεί να έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (23/01, 19:15) για την 13η αγωνιστική της Basket League ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης από το Σαββατοκύριακο αναζητεί τον αντικαταστάτη του Σακούρ Τζούστον και φαίνεται πως κατέληξε στον εκλεκτό του. Ο λόγος για τον Ίαν Χάμερ που την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ και αποτελεί τη Νο1 επιλογή του.

Ο Χάμερ στα τέλη του Οκτώβρη είχε συμφωνήσει με την Γαλατασαράι, Τη τουρκική ομάδα που αποτελεί μία από τις τρεις νέες αντιπάλους της ΑΕΚ στο νέο όμιλο του Basketball Champions League αλλά τελικά είναι πολύ πιθανό να μην τεθεί αντιμέτωπός της. Το γιατί έχει να κάνει με την επιστροφή του Τζεχάιβ Φλόιντ - πρώην παίκτη του Προμηθέα Πατρών και του Παναθηναϊκού - και τον φέρνει εκτός τουρκικού πρωταθλήματος και συνάμα πολύ πιθανό εκτός ρόστερ του συνόλου του Αντρέα Πιστιόλη.

Προβάδισμα σε σχέση με τον Προμηθέα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal το φλερτ της διοίκησης του Περιστερίου bwin με τον Χάμερ έχει ήδη ξεκινήσει με τις διαπραγματεύσεις να έχουνε περάσει στο τελικό τους στάδιο. Αυτό σημαίνει πως ο απόφοιτος του Πρίνσετον δεν θα αργήσει να συμφωνήσει με την δεύτερη εν Ελλάδι ομάδα του και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σπανούλη. Αρκεί πάντα να λύσει το συμβόλαιό του με την Γαλατασαράι. Επίσης το Περιστέρι bwin δείχνει να έχει προβάδισμα να τον εντάξει στο δυναμικό του σε σχέση με τον Προμηθέα Πατρών που έχει βγει στην αγορά για να αντικαταστήσει τον Ντάστιν Χογκ.

Τον ήθελε η ΑΕΚ το καλοκαίρι

Για την ιστορία ο Χάμερ στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League με την ΑΕΚ, ως επιλογή το καλοκαίρι του 2021 του Στέφανου Δέδα, είχε σε 22 παιχνίδια κατά μέσο όρο 13,4 πόντους με 6,4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ αλλά και 1,7 κλεψίματα σε 29΄ συμμετοχής. Κι όσο για τα παιχνίδια του Basketball Champions League στα 5 παιχνίδια του στη φάση των ομίλων είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους και 7,6 ριμπάουντ. Μάλιστα είχε γίνει και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της «Ένωσης» με τη διοίκηση της ΚΑΕ και το τεχνικό της Ηλία Καντζούρη να επιθυμούσανε την παραμονή και τη φετινή χρονιά.

Tags: