Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με τον Κένταλ Σμιθ - Σκέψεις για αποδέσμευση
i

© Fiba

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ με τον Κένταλ Σμιθ - Σκέψεις για αποδέσμευση

Sportal newsroom 15:47 - 02.01.2024

Ένα πειθαρχικό παράπτωμα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στον ΠΑΟΚ και αφορά στον Κένταλ Σμιθ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Τόφας (2/1) και είναι άγνωστο αν θα έχει μέλλον στην ομάδα.

Ο νέος χρόνος φέρνει όνειρα, ελπίδα και αγάπη. Για τον ΠΑΟΚ όμως, έφερε και έναν έντονο προβληματισμό. Αυτός έχει να κάνει με τον Κένταλ Σμιθ, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η διοίκηση ετοιμάζεται να πάρει αποφάσεις για το άτομό του.  

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αμερικανός γκαρντ έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, αλλά το πρόβλημα έχει να κάνει με ένα εξωαγωνιστικό ζήτημα, που δημιουργεί την μεγάλη πιθανότητα ο Δικέφαλος του Βορρά να διακόψει την συνεργασία με τον παίκτη, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. 

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή προκύπτει λίγες ώρες πριν το πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με την Τόφας για το Game 1 των Play In του Basketball Champions League. Δηλαδή, για την διαδικασία πρόκρισης στην «φάση των 16» της διοργάνωσης που βρίσκεται υπό την αιγίδα της FIBA

Ο Σμιθ δεν θα είναι διαθέσιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το ερώτημα είναι, όχι... πότε θα επιστρέψει, αλλά αν θα επιστρέψει. Κι αυτό γιατί θεωρείται πολύ πιθανή η αποδέσμευσή του. 

Προς το παρόν, ο Κένταλ Σμιθ, δεν υπολογίζεται από τον κόουτς Φώτη Τακιανό, που για καλή του τύχη ο Αμερικανός είναι η μόνη απουσία της ομάδας για το ματς με τον σύλλογο από την Προύσα της Τουρκίας. Μιας και με την επιστροφή του Τζαμάνι ΜακΝις από τον τραυματισμό του, δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!