Ο ΠΑΟΚ ξεκινά με ένταση το 2024 - Υποδέχεται στο Παλατάκι την Τοφας για το Game 1 των Play In
i

© Fiba

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά με ένταση το 2024 - Υποδέχεται στο Παλατάκι την Τοφας για το Game 1 των Play In

Sportal newsroom 14:04 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 02.01.2024

Με τον αγώνα κόντρα στην τούρκικη Τόφας ξεκινά για το νέο έτος τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (2/1, 19:30) και είναι το πρώτο μίας σειράς αγώνων που οδηγούν στην φάση των «16» του Basketball Champions League.

Πριν την συμπλήρωση δύο εικοσιτετράωρων στο νέο έτος, ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία σπουδαία αναμέτρησης, κομβικής σημασίας και υψηλής έντασης. Αντίπαλός του είναι η Τόφας και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (2/1, 19:30) και αφορά το πρώτο ματς της σειράς αγώνων μεταξύ των δύο για τα Play In του Basketball Champions League

Η πρόκριση την φάση των «16» της διοργάνωσης της FIBA κρίνεται στις δύο νίκες και οι παίκτες του Φώτη Τακιανού ευελπιστούν πως στην έδρα τους -και με την βοήθεια των φιλάθλων- θα κάνουν το πρώτο βήμα απέναντι στην τούρκικη ομάδα από την Προύσα. 

Ο Δικέφαλος προέρχεται από ήττα στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, αλλά πλέον έχει αλλάξει ο χρόνος και έχουν... μηδενίσει τα κοντέρ. Ειδικά στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που η πρόκριση έχει ουσία και όχι το τι έχει προηγηθεί σε αυτήν. 

«Παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε υψηλό επίπεδο και η ποιότητάς της είναι πολύ καλή. Με την προσθήκη του Ντένμον έχει γίνει πιο καλή και επικίνδυνη. Έχουν βαθύ και ποιοτικό ρόστερ, με μέγεθος. Έχουμε διακρίνει ποια είναι τα δυνατά σημεία και ποιες οι αδυναμίες του αντιπάλου, θέλουμε να τους περιορίσουμε αμυντικά και να χτυπήσουμε την αδυναμία τους με την επίθεσή μας. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο 40λεπτο, όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των επιλογών μας και τις αποφάσεις μας», σημείωσε ο κόουτς Τακιανός, ο οποίος έχει πλέον ξανά στη διάθεσή του τον Τζαμάνι ΜακΝίς, ο οποίος έχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!