Σιγά μην το έχανε: Με Ουόκαπ ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μιλάνο
i

© Intime

Σιγά μην το έχανε: Με Ουόκαπ ο Ολυμπιακός κόντρα στο Μιλάνο

Γιώργος Γαβριλάκης 13:22 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 02.01.2024

To πρωί προπονήθηκε κανονικά και ο Τόμας Ουόκαπ θα είναι κανονικά στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς της 18ης αγωνιστικής με την Μιλάνο στο ΣΕΦ (2/1, 21:15).

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προσφέρει μία αισιόδοξη εικόνα για τον τραυματισμό του Τόμας Ουόκαπ. Μόνο που όταν ο προπονητής του είχε πει ότι «η λογική λέει ότι θα παίξει», ακόμα ο Αμερικανός γκαρντ (με ελληνικό διαβατήριο) δεν είχε προπονηθεί με την ομάδα. Και επίσης καλή η λογική, αλλά δεν επικρατεί πάντα. 

Πλέον όμως, ο Ουόκαπ υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρησης της Τρίτης (2/1, 21:15, Novasports prime) κόντρα στην Μιλάνο για την 18η αγωνιστική της EuroLeague. Διότι, προπονήθηκε το πρωί, δοκίμασε τις αντοχές και τις δυνάμεις του και όλα εξελίχθηκαν σωστά και χωρίς προβληματισμούς. Οπότε, αναμένεται να πιάσει... δουλειά κόντρα στους Ιταλούς για όσο τον χρειαστεί ο κόουτς. Και συνήθως αυτό το «όσο», αφορά μεγάλα διαστήματα στις αναμετρήσεις. 

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει δυναμικά την δράση του 2024 και το πρόγραμμα της «διαβολοβδομάδας», του εμφανίζει δύο εντός έδρας αγώνες κρίσιμους και σημαντικούς. Αυτόν της Τρίτης (2/1) με την Μιλάνο, αλλά και τον αντίστοιχο της Πέμπτης (4/1) με την Μονακό

Ο Κάνααν είναι «αυτός που αρνείται να χάσει», θέλει να κατακτήσει την EuroLeague και να νικήσει τον «κολλητό» του Τζέριαν Γκραντ (vid)
EUROLEAGUE

13:17 - 02.01.2024

Ο Κάνααν είναι «αυτός που αρνείται να χάσει», θέλει να κατακτήσει την EuroLeague και να νικήσει τον «κολλητό» του Τζέριαν Γκραντ (vid)

Η EuroLeague έκανε ένα μίνι αφιέρωμα στον Αϊζέια Κάνααν του Ολυμπιακού και στο επίκεντρο ήρθε η πορεία της ομάδας, οι στόχοι του που αφορούν στην κορυφή, αλλά και η... κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Εκεί που αγωνίζεται ο Τζέριαν Γκαρντ με τον οποίο «η φιλία μας είναι ισχυρή και κρατάει από το Σικάγο».

Το θετικό είναι πως από τη στιγμή που ο Ουόκαπ είναι διαθέσιμος, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν την παραμικρή απουσία, καθώς πλέον ρόλο και θέση στην EuroLeague έχει και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ, αποκτήθηκε μεσούσης της περιόδου κι ενώ είχε ήδη αγωνιστεί με την φανέλα της Ζαλγκίρις. Τώρα, όμως, με την έναρξη του δεύτερου γύρου απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής και αναλαμβάνει -και αυτός- δράση.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!