Πρωτοχρονιά στο γήπεδο - Έξαλλος ο Ράντονιτς
i

© Intime

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο - Έξαλλος ο Ράντονιτς

Sportal newsroom 18:22 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 31.12.2022

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Euroleague και έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο την χρονιά του, αναγκάζοντας τον κόουτς Ράντονιτς να μαζέψει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Προπόνηση και παρατηρήσεις περιελάβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η ήττα, αλλά κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους για το 2022, ανάγκασε τον Σέρβο να μαζέψει τους παίκτες του και να τους αναλύσει τα λάθη που έκαναν, προκειμένου να κατανοήσουν τι πρέπει να αλλάξουν ενόψει της συνέχειας. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον εξ' αναβολής αγώνα κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα την προσεχή Δευτέρα (2/1) και ο Ράντονιτς δεν έχει χρόνο για χάσιμο. 

Στην προπόνηση του Σαββάτου (31/12), ο Σέρβος μάζεψε τους παίκτες του και τους έκανε παρατηρήσεις, σε μια προσπάθεια να τους κρατήσει σε εγρήγορση και να αλλάξουν την εικόνα τους. 

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και με το νέο έτος να ανοίξουν το επόμενο κεφάλαιο, αποφεύγοντας εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στους Πειραιώτες. Ο Ράντονιτς γνωρίζει τις απαιτήσεις του συλλόγου και πλέον προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα, που φαίνεται να είναι αρνητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για κάποιου παίκτες του...