ΠΣΑΚΚ για αποφυλάκιση Σειραγάκη: «Οι βιαστές στη φυλακή, εκεί που ανήκουν»
i

/printscreen

ΠΣΑΚΚ για αποφυλάκιση Σειραγάκη: «Οι βιαστές στη φυλακή, εκεί που ανήκουν»

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:16 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 04.04.2023

Ο ΠΣΑΚΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ενστάσεις του για την απόφαση αποφυλάκισης του πρώην προπονητή Νίκου Σειραγάκη, ο οποίος είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για ασέλγεια 36 ανηλίκων.

Ο πρώην προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Είχε καταδικαστεί για την ασέλγεια 36 ανηλίκων και εξέτισε τα 9 από τα 401 έτη (25 εκτιτέα).

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΠΣΑΚΚ, ο οποίος με ανακοίνωσή του εξέφρασε τις ενστάσεις του για την απόφαση αποφυλάκισης του πρώην προπονητή, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «τέρατα που αξίζουν τιμωρία». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων:

«Υπάρχει χώρος για τους βιαστές στην κοινωνία;

Μεγάλη είναι η απογοήτευση στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριων, με την απόφαση να αποφυλακιστεί, έστω και υπό όρους, ο "προπονητής" Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος 36 ανηλίκων. 

Δεν (πρέπει να) υπάρχει χώρος για τους βιαστές στην κοινωνία. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για ευθύνες στην επόμενη ασέλγεια διότι το κακό θα έχει γίνει. Πρέπει να το προλάβουμε! Η θέση του είναι εκεί που βρισκόταν! 

Τα "τέρατα" αξίζουν τιμωρία...»

Tags: