«Ψαλίδι» 7 εκατ. ευρώ στο μπάτζετ της Μπαρτσελόνα!
i

©InTime

«Ψαλίδι» 7 εκατ. ευρώ στο μπάτζετ της Μπαρτσελόνα!

Sportal newsroom 21:55 - 29.03.2023

Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με Ισπανικό μέσο ενημέρωσης είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε μείωση της τάξης του 20% στον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς.

Σε γενναία μείωση του μπάτζετ για τη νέα χρονιά θα προχωρήσει η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σε μια προσπάθεια να εξορθολογίσει τα έσοδα και τα έξοδα, μετά τους υψηλούς προϋπολογισμούς των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «RAC1» οι «μπλαουγκράνα» θα προχωρήσουν σε μείωση της τάξης του 20% στο πλαίσιο των περικοπών που θα γίνουν από τον σύλλογο της Καταλονίας.

Αυτή τη στιγμή, το μπάτζετ της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αγγίζει τα 36 εκατ. ευρώ. Με τη μείωση στην οποία προσανατολίζεται να προχωρήσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν θα μειωθεί περίπου 7.2 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι απλό, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετά ενεργά συμβόλαια και για τη νέα περίοδο, τα οποία θα είναι στον «αέρα» καθώς δεν είναι βέβαιο πως θα δεχθούν οι παίκτες το «ψαλίδι» στις αποδοχές τους που θα προτείνει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Συνεπώς, το καλοκαίρι προβλέπεται «καυτό» στους «μπλαουγκράνα», καθώς όλα είναι ρευστά για τη νέα χρονιά.