Ψάχνει την «ανάσταση» η Αρμάνι, για νέα αρχή και η Παρτιζάν στη Γαλλία
i

© Intime

Ψάχνει την «ανάσταση» η Αρμάνι, για νέα αρχή και η Παρτιζάν στη Γαλλία

Sportal newsroom 09:09 - 13.12.2022

Το μενού των αγώνων της Τρίτης 13/12 για την 13η αγωνιστική της Euroleague

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει η πρώτη μέρα της 13ης αγωνιστικής της Euroleague, που εκτός από το ελληνικό ενδιαφέρον, μας προσφέρει ένα μενού χορταστικό, με αγώνες για όλα τα γούστα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο ματς - κορυφής του προγράμματος, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Βαλένθια, όπου θα κοντραριστεί με την τοπική ομάδα.

Στις 20.00 στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας μετά την φοβερή του νίκη επί της Παρτιζάν, θα φιλοξενήσει τη Ζαλγκίρις που προέρχεται από δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό και την Εφές.

Μια ώρα αργότερα η Βιλερμπάν κοντράρεται στη Λυών με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 4-8 και ψάχνουν τη νίκη που θα τους γυρίσει τον διακόπτη και θα τις ανεβάσει την κατάταξη.

Στις 21.30 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Βαυαροί δεν έχουν ξεκινήσει καλά φέτος και βρίσκονται στο 4-8, ενώ η Ρεάλ μετράει 8 νίκες και 4 ήττες στη διοργάνωση, ενώ προέρχεται από σοκαριστή ήττα στην εδρα της, αφού ο Μάικ Τζέιμς στη Μαδρίτη έκανε τα... δικά του και έδωσε στη Μονακό μια φοβερή νίκη που θα μνημονεύεται για καιρό.

Στο άλλο ματς των 21.30, η Αρμάνι που είναι η φετινή απογοήτευση, θα επιδιώξει να κάνει την τέτατρτή της νίκη κόντρα στη Μακάμπι που με το 6-6 είναι σε τροχιά οκτάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 13/12: 

20.00 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

20.00 Ερυθρός Αστέρας - Ζαλγκίρις

21.00 Βιλερμπάν - Παρτιζάν

21.30 Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης

21.30 Αρμάνι - Μακάμπι

21.45 Βαλένθια - Παναθηναϊκός