Πώς υποδέχθηκε το ΟΑΚΑ τον Αγραβάνη στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό

Πώς υποδέχθηκε το ΟΑΚΑ τον Αγραβάνη στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό

Πάρης Τσελεπίδης • 22:19 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, έχοντας... ανάμεικτες αντιδράσεις από τους οπαδούς μόνο κατά την είσοδό του στο παρκέ κόντρα στη Βαλένθια.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης όπως αναμενόταν ήταν το κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Βαλένθια για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Κάτι που φάνηκε και στην πράξη. Κι όχι τόσο κατά την είσοδό του στο παρκέ με την υπόλοιπη ομάδα για το τελικό ζέσταμα αμέσως μετά. Στο άκουσμα του ονόματός του κατά την παρουσίασή του αλλά και όταν σηκώθηκε από τον Ντέγιαν Ράντονιτς για να τον περάσει στη δράση για το ντεμπούτο του.

Από την πρώτη στιγμή της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό η πρώτη του εμφάνιση του διεθνή φόργουορντ μετά τη μεταγραφή του από το Περιστέρι bwin αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσο δε που το εν Ελλάδι ντεμπούτο του στην Basket League δεν έγινε αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Οπότε όλα τα βλέμματα μεταφέρθηκαν για σήμερα. Για το παιχνίδι με την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)
EUROLEAGUE

19:01 - 08.02.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)

Για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Αγραβάνης ανοίγει την ψυχή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sportal και στον Βασίλη Μοιρώτσο. «Έκανα λάθη, είμαι αυθόρμητος, θα βγάλω όλο μου το πάθος στον Παναθηναϊκό».

Παιχνίδι που έμελλε να είναι όχι απλά το πρώτο του Αγραβάνη με την φανέλα με το Νο9 του Παναθηναϊκού αλλά και το πρώτο του μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας. Στη διάρκεια της παρουσίασης των παικτών της ομάδας και στο άκουσμα του ονόματός του υπήρξανε χλιαρές αποδοκιμασίες ενώ όταν ήρθε η ώρα να σηκωθεί να μπει στο παρκέ το ζεστό χειροκρότημα στο πρόσωπό του τις όποιες υπήρξανε εκ νέου τις έκανε ουσιαστικά να μην ακουστούνε.

Και πιο συγκεκριμένα ήταν στα 3'' πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου όταν ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού τον πέρασε στη θέση του Ντέρικ Ουίλιαμς. Στην πορεία του δευτέρου δεκαλέπτου ο Αγραβάνης πέτυχε με την γνώριμη μαχητικότητα να κερδίσει το χειροκρότημα ακόμη και αν δεν πέτυχε να σκοράρει το πρώτο του καλάθι.