Ράντονιτς: «Κάναμε τα καλύτερα 20 λεπτά της σεζόν»

Ράντονιτς: «Κάναμε τα καλύτερα 20 λεπτά της σεζόν»

Sportal newsroom 00:11 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 27.01.2023

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά την ανατροπή του Παναθηναϊκού και τη νίκη απέναντι στη Ζάλγκιρις.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο και να γυρίζει το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις τούμπα, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη, με τον κόουτς του Παναθηναϊκού να αποθεώνει τους παίκτες του στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Euroleague:

«Ήταν παράξενο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό με πολλά λάθη. Μετά είχαμε τα 20 καλύτερα λεπτά μας στη φετινή σεζόν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. »

Στη συνέχεια, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέφερε:

«Για να μιλήσουμε για τα πρώτα 20 λεπτά, ήταν 20 λεπτά με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση με 11 λιγότερα ριμπάουντ και στη συνέχεια ήταν ένα ματς με τα καλύτερα 20 λεπτά της σεζόν. Είναι περίεργη αυτή η διαφορά ανάμεσα στα δύο ημίχρονα και προκαλεί έκπληξη, αλλά αν με ρωτάτε είμαι ευχαριστημένος. Η ενέργεια, η μαχητικότητα, το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε. Θέλουμε να δούμε και μερικοί παίκτες πως είναι, όπως και Πονίτκα. Θα δούμε αύριο πως είναι. Επίσης θα δούμε πως θα είναι οι Ουόλτερς και Γκουντάιτις».

Για τη αλλαγή της ομάδας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο: «Πρέπει να το αναλύσουμε αυτό, αλλά ελπίζω να κατάλαβαν ότι αν παίξουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουν τέτοια αποτελέσματα. Αν παίζουν όπως στο πρώτο τότε θα έχουμε δυσκολίες. Αλλάξαμε προσέγγιση στο ματς και παίκτες όπως ο Καλαΐτζάκης με έδωσαν ενέργεια στο παρκέ και χαίρομαι για το αποτέλεσμα».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο: «Αν δούμε το δεύτερο ημίχρονο όλα είναι ξεκάθαρα. Αλλά πρέπει να δούμε το πρώτο ημίχρονο».