Ράντονιτς: «Θα αποφασίσουμε για τον Πονίτκα»
i

© Intime

Ράντονιτς: «Θα αποφασίσουμε για τον Πονίτκα»

Sportal newsroom 12:42 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 09.02.2023

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Βαλένθια (09/02, 21:00) για την Euroleague τόνισε πως η προσοχή του είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτό και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει για το ρόστερ του.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με την Βαλένθια (09/02, 21:00) για την 24η αγωνιστικής της Euroleague στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουνε οι παίκτες του και στην αμυντική του λειτουργία στον δρόμο προς τη νίκη.

Για τον αγώνα με τη Βαλένθια υπογράμμισε: «Είναι ένα παιχνίδι Euroleague, έχουν κάνει πέντε εκτός έδρας νίκες, σε έδρες όπως του Ολυμπιακού και της Αναντολού Εφές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε από την αρχή με πολύ ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η αμυντική μας λειτουργία θα είναι σημαντική επίσης. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη.

Οι νέοι παίκτες μπήκαν στις προπονήσεις. Θα δούμε μετά την τελευταία προπόνηση σε τι κατάσταση είναι, αλλά είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν κάτι που μας έλειπε και να μας βοηθούν να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με τη Βαλένθια. Θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Πονίκτα. Δεν προπονήθηκε χθες, θα δούμε πως είναι σήμερα, αλλά θα αποφασίσουμε αργότερα».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)
EUROLEAGUE

19:01 - 08.02.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)

Για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Αγραβάνης ανοίγει την ψυχή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sportal και στον Βασίλη Μοιρώτσο. «Έκανα λάθη, είμαι αυθόρμητος, θα βγάλω όλο μου το πάθος στον Παναθηναϊκό».

Για το αν θα υπάρξουν κοψίματα στο ρόστερ ξεκαθάρισε: «Αυτό στο οποίο είμαι συγκεντρωμένη αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Τις επόμενες ημέρες θα σκεφτούμε αυτά τα θέματα. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ταιριάξει μαζί μας και θα δούμε».

Για τον Ματ Τόμας και την παρουσία του στην ομάδα του υποστήριξε: «Σίγουρα θα μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή, όμως έχει κάνει δυο-τρεις προπονήσεις πριν το ματς με τη Βαλένθια. Θα χρειαστούμε χρόνο για να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα. Όμως, η πρώτη εντύπωση είναι καλή. Φυσικά και δεν είναι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όμως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με αυτή την κατάσταση».

Τέλος, αναφορικά με το τι καλύτερο θέλει να δει από την ομάδα του που θα αντιμετωπίσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Euroleague ισπανική ομάδα μετά τις Ρεάλ και την Μπασκόνια την Βαλένθια είπε: «Το πρώτο ημίχρονο στη Μαδρίτη ήταν πολύ κακό. Μας στοίχισε και ένα κακό 7λεπτο με τη Μπασκόνια. Ελπίζω να είμαστε πιο σταθεροί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί παίζουν πολύ καλά. Να είμαστε έτοιμοι από την αρχή να τα δώσουμε όλα, να έχουμε ενέργεια, συγκέντρωση και να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη ευθύνη».