Ο μάνατζερ του Γιόκιτς αποκάλυψε την απίθανη ιστορία για το πώς τον ανακάλυψε: «Τον πήρα από τις εφημερίδες - Δεν τον είδα ποτέ να παίζει»

Νίκολα Γιόκιτς

i

photo by Mitchell Leff / Getty Images / Ideal Images

Ο μάνατζερ του Γιόκιτς αποκάλυψε την απίθανη ιστορία για το πώς τον ανακάλυψε: «Τον πήρα από τις εφημερίδες - Δεν τον είδα ποτέ να παίζει»

Νίκος Καλαμπάκας 17:53 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 05.06.2023

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε πως ανακάλυψε τον Νίκολα Γιόκιτς. Από τις... εφημερίδες, στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει μεγάλο δέσιμο με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Δικηγόρος και πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, ο Ραζνάτοβιτς ίδρυσε το αθλητικό πρακτορείο μάνατζερ "BeoBasket". Ο Ραζνάτοβιτς δεν εκπροσωπεί μόνο τον Γιόκιτς αλλά και κάποιους παίκτες του ΝΒΑ όπως ο Ίβιτσα Ζούμπατς, ο Ντάριο Σάριτς, ο Τσέντι Οσμάν και πολλοί άλλοι.

Ωστόσο, η επαγγελματική σχέση τους ξεκίνησε κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες. Όταν η BeoBasket υπέγραψε τον Νίκολα σε ηλικία μόλις 17 ετών, το έκαναν στα... τυφλά!

Ο Ραζνάτοβιτς προσχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στους Ματ Μπαρνς και Στίβεν Τζάκσον στο πρόγραμμα τους στο Showtime All The Smoke. Στη συζήτησή τους για τον μεγάλο αστέρα των Νάγκετς, ο Μίσκο αποκάλυψε ότι έμαθε για τον δύο φορές MVP από τις σελίδες των εφημερίδων.

«Λοιπόν, διάβαζα εφημερίδα και είδα ότι ένας τύπος στη διοργάνωση - Σέρβος κάτω των 18 - είχε 29 πόντους, και αν δεν κάνω λάθος, 26 ριμπάουντ. Είπα ουάου», εξιστόρισε ο Ραζνάτοβιτς.

Στη συνέχεια τόνισε ότι τσέκαρε τους επόμενους πόντους του και διαπίστωσε ότι ο Γιόκιτς συνέχισε να ολοκληρώνει τους αγώνες με φοβερούς αριθμούς. Όταν ο Μίσκο κάλεσε τον σκάουτέρ του για να ρωτήσει για τον Γιόκιτς, ο ίδιος - προς έκπληξη του Ραζνάτοβιτς - δεν είχε ακούσει γι 'αυτόν.

Ο Νίκολα Γιόκιτς χρειάζεται βοήθειες απέναντι στην... Λερναία Ύδρα των Χιτ
NBA

09:11 - 05.06.2023

Ο Νίκολα Γιόκιτς χρειάζεται βοήθειες απέναντι στην... Λερναία Ύδρα των Χιτ

Οι Ντένβερ Νάγκετς είδαν τους Μαϊάμι Χιτ να κάνουν break στο Game 2 της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» γύρω από τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν.

Ο ατζέντης σημείωσε ότι όταν πήρε από τον σκάουτερ περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη, τα σχόλια δεν ήταν κολακευτικά.

«Με κάλεσε πίσω σε τρία λεπτά και μου είπε "Όχι, όχι, όχι, δεν είναι δυνατός. Είναι πολύ ευέλικτος, ακόμη και λίγο υπέρβαρος. Αλλά είναι ταλαντούχος».

Από εκεί και έπειτα, ο Ραζνάτοβιτς αξιοποίησε το προαίσθημά του και υπέγραψε στον Γιόκιτς παρά τα αρνητικά σχόλια.

Είναι μια απόφαση από την οποία ο γνωστός μάνατζερ και το BeoBasket θησαυρίζουν μέχρι σήμερα, ενώ ο Γιόκιτς αγωνίζεται στους τελικούς του NBA.

Tags: