Ο Ταβάρες είναι η αιτία! (vid)
i

©InTime

Ο Ταβάρες είναι η αιτία! (vid)

Γιάννης Πάλλας 20:53 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 07.07.2023

Η Ρεάλ δεν «ματσάρισε» τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα για τους Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, καθώς αποτελεί προτεραιότητα η επέκταση του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες

Στον αστερισμό των Γουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κινείται η Μπαρτσελόνα, θέλοντας να... ξεχάσει το συντομότερο τον Νίκολα Μίροτιτς, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης που είχε την ευκαιρία να «ματσάρει» τις προσφορές και να τους αποκτήσει δεν το έπραξε! Γιατί άραγε; Ο Έντι Ταβάρες είναι η αιτία.

Ο 31χρονος σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποτελεί το μεγάλο «κεφάλαιο» για την «βασίλισσα» που δεν πρέπει να χαθεί.

Τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και ο προπονητής Τσους Ματέο είναι προσηλωμένοι στην υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες.

Γι’ αυτό και δεν φαίνεται να μπαίνουν καν στο «ματσάρισμα» της πρότασης ούτε για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Έχουν το μυαλό τους αλλού...

Ο Έντι Ταβάρες βρέθηκε στη Ρεάλ στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Το 2019 υπέγραψε ένα 5ετές συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Την περσινή σεζόν (2022-2023) είχε ένα συμβόλαιο 2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά που αυξάνεται λίγο τη φετινή χρονιά.

Ωστόσο, στις πρώτες διαπραγματεύσεις οοι δυο πλευρές φαίνεται να απέχουν αρκετά, καθώς ο ίδιος φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ετησίως.

Η διοίκηση από τη μεριά της είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την προσφορά της, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει την επέκταση συμβολαίου πριν την ολοκλήρωση του.

Γιατί πολύ απλά ξέρουν στη Ρεάλ ότι θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ΝΒΑ, το οποίο ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του στο προσκήνιο και τον διεκδικεί. «Θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να πρωταγωνιστήσει» λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά, όμως η διοίκηση της «βασίλισσας» θα προσπαθήσει όλο το διάστημα μέχρι και την έναρξη της επόμενης σεζόν να τον πείσει να υπογράψει την επέκταση για να μην τον χάσει!

Γι’ αυτό και δεν υπάρχει χώρος, ούτε και χρήματα για να «ματσάρουν» τις προσφορές της Μπαρτσελόνα για τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ.

Ο Έντι Ταβάρες είναι η απόλυτη προτεραιότητα της Ρεάλ, καθώς όπως έδειξε και η πορεία όλη τη σεζόν, αποτελεί τον πυλώνα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το παιχνίδι της «βασίλισσας» και αυτό δεν προτίθεται να το απωλέσει κοιτάζοντας προς άλλες κατευθύνσεις.

Η απόκτηση των αδερφών Ερνανγκόμεθ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

20:10 - 07.07.2023

Η απόκτηση των αδερφών Ερνανγκόμεθ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα

Οι Ουίλι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ οδεύουν προς Βαρκελώνη μεριά, για χάρη της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να δείχνουν τις προθέσεις τους και να στέλνουν μήνυμα προς την πλευρά του Νίκολα Μίροτιτς.

Η επέκταση του συμβολαίου του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι μονόδρομος για τη Ρεάλ και μπροστά σ’ αυτό το στόχο δεν υπάρχει τίποτε άλλο...