Ήρθε η ώρα της επιστροφής! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Καμπάτσο (vids)
i

printscreen

Ήρθε η ώρα της επιστροφής! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Καμπάτσο (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:40 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 18.07.2023

Με μία... μικρή καθυστέρηση ο Φακούντο Καμπάτσο επιστρέφει στον τόπο που αγάπησε και στον τόπο που τον λάτρεψε. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και τεράστια χαρά την απόκτηση του 31χρονου Αργεντίνου σταρ.

Πέρσι, στα μέσα της σεζόν, επέλεξε να γυρίσει στην Ευρώπη αφήνοντας μια και καλή πίσω του το ΝΒΑ. Η Ρεάλ Μαδρίτης τότε, δεν είχε τη δυνατότητα -κυρίως την οικονομική- να τον επαναφέρει στην ομάδα της και ο Φακούντο Καμπάτσο βρέθηκε (ξαφνικά) στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Εκεί ολοκλήρωσε τη χρονιά του, αλλά δεν είχε σκοπό να παρατήνει την παρουσία του στο σύλλογο της Σερβίας. 

Αποδεσμεύτηκε από τους «ερυθρόλευκους» προ ημερών και τώρα ως ελεύθερος επέστρεψε στην πόλη που αγαπά και οι κάτοικοί της τον λατρεύουν. Και στην ομάδα, που μαζί της έχει κατακτήσει δύο φορές την Euroleague. Μία το 2015 και άλλη μία το 2018. 

Η Ρεάλ συναντά ξανά τον 31χρονο Αργεντίνο γκαρντ, ο οποίος βρίσκει την ομάδα στην πρώτη θέση της Ευρώπης. Επειδή όμως, ως γνωστόν, είναι πιο δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή από το να βρεθείς σε αυτήν, η Βασίλισσα επέλεξε τον πρώην ΝΒΑer για ενορχηστρωτή και δημιουργό της νέας προσπάθειας.  

Από το 2020 μέχρι ενός σημείου κατά τη διάρκεια του 2023, ο Καμπάτσο αγωνιζόταν στις ΗΠΑ. Αρχικά με τους Ντένβερ Νάγκετς και στο τέλος της επί αμερικάνικου εδάφους καριέρα του, στους Ντάλας Μάβερικς. 

Στην Τουρκία ο Παπαγιάννης για εργομετρικά, επιστρέφει στην Αθήνα άμεσα (vids)
EUROLEAGUE

12:58 - 18.07.2023

Στην Τουρκία ο Παπαγιάννης για εργομετρικά, επιστρέφει στην Αθήνα άμεσα (vids)

Η Φενέρμπαχτσε αφού πρώτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη, τον κάλεσε στην Κωνσταντινούπολη για μία πρώτη συνάντηση και για να περάσει από εργομετρικά τεστ. Ο διεθνής σέντερ βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και τις επόμενες ώρες θα επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα.

Με τον Ερυθρό Αστέρα πέρσι, επέστρεψε στο επίπεδο της Euroleague και έπαιξε μόλις σε 9 αγώνες. Θα μπορούσε να είχε αγωνιστεί σε περισσότερους, αλλά κάποιες οφειλές του συλλόγου του Βελιγραδίου δεν επέτρεψαν να ενεργοποιηθεί άμεσα η μεταγραφή του. Σε αυτά τα εννέα ματς πάντως, είχε 8,8 πόντους, 5,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα ανά αγώνα. Την ίδια ώρα και έχοντας περισσότερα παιχνίδια στα... πόδια του στη Λίγκα Αδριατικής, ήταν πολύ πιο εντυπωσιακός και μπορεί να μην κατακτήθηκε το πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία αυτή ο «Φάκου» είχε 14,3 πόντους, 6,7 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ.