Στην Τουρκία ο Παπαγιάννης για εργομετρικά, επιστρέφει στην Αθήνα άμεσα (vids)

Γιώργος Παπαγιάννης

i

© Intime

Στην Τουρκία ο Παπαγιάννης για εργομετρικά, επιστρέφει στην Αθήνα άμεσα (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:58 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 18.07.2023

Η Φενέρμπαχτσε αφού πρώτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Παπαγιάννη, τον κάλεσε στην Κωνσταντινούπολη για μία πρώτη συνάντηση και για να περάσει από εργομετρικά τεστ. Ο διεθνής σέντερ βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και τις επόμενες ώρες θα επιστρέψει και πάλι στην Αθήνα.

Τις πρώτες του μέρες στην Κωνσταντινούπολη ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε περνάει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Το ταξίδι του στην Τουρκία είναι επαγγελματικού και διαδικαστικού σκοπού. Συναντήθηκε αρχικά με τη διοίκηση της ομάδας, που πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του

Ο 25χρονος σέντερ των 220 εκατοστών συνάντησε του ανθρώπους του οργανισμού από κοντά, ενώ ακολούθως πέρασε και από τα καθιερωμένα -ειδικά τέτοια περίοδο- εργομετρικά τεστ. Ο Παπαγιάννης δεν θα μείνει στην Τουρκία για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς σύντομα, μέσα στις επόμενες ώρες, θα πάρει το αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην πατρίδα του. 

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μερικές ακόμα ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και προπονήσεις. Άλλωστε, ο διεθνής σέντερ προσπαθεί να κρατηθεί σε ιδανική κατάσταση και να ετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου στα γήπεδα της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας και τον Φιλιππίνων. Η εθνική μας ξεκινάει την πορεία της από τον όμιλο που θα διεξαχθεί στην Μανίλα (Φιλιππίνες) και ο Παπαγιάννης θα είναι εκεί! 

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του στην ομάδα. Η διοίκηση ήλπιζε πως θα κρατήσει τον παίκτη, άσχετα αν είχε φανεί από νωρίς η διάθεσή του να αποχωρήσει. Οι «πράσινοι» ανέβασαν τις προσφορές τους, αλλά τελικά δεν έπεισαν τον παίκτη να μείνει για έκτη συνεχόμενη σεζόν και όγδοη στο σύνολο της καριέρας του. 

Οι Έλληνες της Φενέρμπαχτσε στο επίκεντρο - Η ιστορία του Ντόρσεϊ και η πιθανή αποχώρηση του Καλάθη (vids)
EUROLEAGUE

10:48 - 18.07.2023

Οι Έλληνες της Φενέρμπαχτσε στο επίκεντρο - Η ιστορία του Ντόρσεϊ και η πιθανή αποχώρηση του Καλάθη (vids)

O Γιώργος Παπαγιάννης πήγε να συναντήσει τον Δημήτρη Ιτούδη στην Κωνσταντινούπολη, αλλά το θέμα είναι ποιοι ακόμα συμπατριώτες του θα βρίσκονται στην Φενέρμπαχτσε με την έναρξη της σεζόν - Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Νικ Καλάθης έχουν συμβόλαιο, αλλά ένας από τους δύο ίσως να μετακομίσει σε άλλη... χώρα!

Πρώτη φορά ο Παπαγιάννης έβαλε την πράσινη φανέλα το 2016 και την φόρεσε μέχρι το 2018. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ για δύο σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς (και μία guest εμφάνιση με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς) πριν επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και γίνει «κάτοικος» από το 2018 έως πριν λίγες μέρες.