Ματέο: «Θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός»
i

©InTime

Ματέο: «Θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο ο Ολυμπιακός»

Γιάννης Πάλλας 19:48 - 04.12.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Τσους Ματέο αναφέρεται στον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εγκατασταθεί για την διαβολοβδομάδα στην Αθήνα, καθώς θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (5/12, 21:15) και τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (7/12).

Ο Τσους Ματέο έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από εμάς σε δύο παιχνίδια υψηλής έντασης, σε δύο παιχνίδια... κλασικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, δύο πρωταθλητές Ευρώπης που θα μας φιλοξενήσουν στις έδρες τους και θέλουν να παίξουν καλά μπροστά στο κοινό τους» υποστήριξε ο τεχνικός της «Βασίλισσας».

Και συμπλήρωσε: «Περιμένω δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ήταν ο τελευταίος μας αντίπαλος στο παιχνίδι του τίτλου πέρσι. Πιθανότατα είναι η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης και αυτήν που παίζει την καλύτερη άμυνα.

Την περσινή σεζόν πήραμε τον τίτλο αλλά θα μπορούσαν εύκολα να τον κερδίσουν αυτοί με την ίδια ευκολία. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, παίζει ως ομάδα και δε βασίζεται σε μονάδες. Θα έχουμε ένα τρομερά δύσκολο παιχνίδι».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }