Η Ρεάλ χωρίς Ροντρίγκεθ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
i

©InTime

Η Ρεάλ χωρίς Ροντρίγκεθ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Γιάννης Πάλλας 17:31 - 04.12.2023

Σημαντική απουσία για τη Ρεάλ αποτελεί ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ στα δυο παιχνίδια της διαβολοβδομάδας με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς βγήκε νοκ άουτ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ!

Ο έμπειρος πλέι μέικερ της «βασίλισσας» δέχθηκε ένα χτύπημα στο ισχύο στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε και θα μείνει εκτός, προκειμένου να αποθεραπευτεί.

Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τον Τσους Ματέο να αναζητήσει τη λύση εκ των έσω για τον χρόνο που μένει στο παρκέ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ (περίπου 14 λεπτά ανά αγώνα) στους αγώνες με τον Ολυμπιακό (5/12, 21:15) και τον Παναθηναϊκό (7/12, 21:15).

Αναπόφευκτα, το βάρος πέφτει πλέον στους Φακούντο Καμπάτσο και Σέρχιο Γιουλ, οι οποίοι θα χρειαστεί να μείνουν περισσότερη ώρα στο παρκέ παίζοντας και για τον συμπαίκτη τους που θα μείνει εκτός, όπως και ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

Ο Τσους Ματέο ξέρει ότι οι θα χρειαστεί να «φορτώσει» τους δυο έμπειρους γκαρντ με περισσότερα πράγματα, αλλά εκείνοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δυο αγώνων με τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας.