O Νίκολα Γιόκιτς έχει μόνος του όσα triple double έχει όλο το υπόλοιπο NBA!

O Νίκολα Γιόκιτς έχει μόνος του όσα triple double έχει όλο το υπόλοιπο NBA!

Παναγιώτης Κατσαφάδος 15:59 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 04.12.2023

Κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε το όγδοο φετινό του triple double, την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι σταρς του ΝΒΑ δεν έχουν κάνει συνολικά περισσότερα από τον Σέρβο σέντερ.

Τι να πει κανείς για τον Νίκολα Γιόκιτς! Στην αναμέτρηση απέναντι στους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ, τα ξημερώματα της Κυριακής (03/12), πέτυχε στο Σακραμέντο το 8ο φετινό του triple double, έχοντας αγωνιστεί σε 20 αγώνες την τρέχουσα σεζόν.

Ο Σέρβος σέντερ έχει κάνει ολόκληρο τον μπασκετικό κόσμο να θεωρεί δεδομένες αυτές τις επιδόσεις. Είναι πραγματικά ασύλληπτο το γεγονός πως με την τελευταία του «τριπλή» επίδοση, έφτασε τις οκτώ, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του NBA έχουν αθροιστικά όσες και αυτός! 

Ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς έφτασε τα τρία και κανείς άλλος δεν έχει κάνει πάνω από ένα triple double. Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν καταφέρει να έχουν σε τρεις κατηγορίες διψήφιο αριθμό είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζοέλ Εμπίντ, Ντομάντας Σαμπόνις, Μπαμ Αντεμπάγιο, ΛαΜέλο Μπολ και Σκότι Μπαρνς. 

Ο Γιόκιτς είναι ένατος σκόρερ στο ΝΒΑ για τη σεζόν 2023-24, αλλά προηγείται στη λίστα των κορυφαίων ριμπάουντερ με 12,8 ανά παιχνίδι (είχε 13.8 το 2022-23) και με 9.8 ασίστ -όσες κατέγραψε στη στατιστική του στο σύνολο της περασμένης σεζόν- τοποθετείται την τρίτη θέση της σχετικής λίστα, πίσω μόνο από τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Ιντιάνα Πέισερς και τον Τρέι Γιανγκ των Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι έχουν 11,8 και 10,6 αντίστοιχα.

Η δικηγόρος «Pit Bull» που ανέλαβε την υπεράσπιση της κοπέλας στην υπόθεση «Τζος Γκίντι»
NBA

09:23 - 04.12.2023

Η δικηγόρος «Pit Bull» που ανέλαβε την υπεράσπιση της κοπέλας στην υπόθεση «Τζος Γκίντι»

Ο Γκλόρια Ολρεντ με μία λακωνική δήλωση εξήγησε πως «εκπροσωπώ την Λιβ Κουκ» και ταυτόχρονα ο Τζος Γκίντι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την φερόμενη ως ανήλικη κοπέλα αντιλήφθηκε πως τα προβλήματά του τώρα αρχίζουν...

Στην περίπτωση που Νίκολα Γιόκιτς συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, θα καταφέρει να κάνει triple double ανά παιχνίδι σε μία σεζόν, πράγμα που έχουν καταφέρει μόνο ο Ράσελ Oυέστμπρουκ και ο θρυλικός Όσκαρ Ρόμπερτσον.