Τρομερή λεκτική επίθεση προπονητή στον ΛεΜπρόν εν ώρα αγώνα: «Σταμάτα να κλαις σαν σκύλα» - Η αντίδρασή του (vid)

Τρομερή λεκτική επίθεση προπονητή στον ΛεΜπρόν εν ώρα αγώνα: «Σταμάτα να κλαις σαν σκύλα» - Η αντίδρασή του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:20 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 04.12.2023

Λίγο πριν αποβληθεί ο κόουτς των Ρόκετς, Ιμέ Ουντόκα, είχε μία αντιπαράθεση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο διαιτητής που ήταν δίπλα, άκουσε τους δύο πρωταγωνιστές της κόντρα και πήρε τις αποφάσεις του. Μερικές ώρες αργότερα η συνομιλία τους αποκαλύφθηκε!

Από την πρώτη... εικόνα που δημιουργήθηκε απουσίαζε ο ήχος και όλοι αντιλήφθηκαν την κόντρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Ιμέ Ουντόκα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς με τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι είπε ο προπονητής των Τεξανών στον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών και αποβλήθηκε. 

Οι διαιτητές έδωσαν στους δύο πρωταγωνιστές του beef από μία τεχνική ποινή, που για τον Ουντόκα ήταν η δεύτερη γι' αυτό άλλωστε πήρε και τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πρόωρα. Σε ένα πλανήτη όμως, που όλα καταγράφονται στους σένσορες και στις μνήμες των κινητών τηλεφώνων δεν άργησε η στιγμή που αποκαλύφθηκε η συνομιλία των δύο ανδρών. 

Κάποιος φίλαθλος από τα court seats της Crypto Arena και από ευνοϊκή θέση κατάφερε να έχει την πληροφορία που όλοι θα ήθελαν. Έτσι, η στιχομυθία των δύο ανδρών είδε το φως της δημοσιότητας.

Όταν λοιπόν, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τα βήματα που θεώρησε πως έκανε ο Τούρκος σέντερ των Ρόκετς, Αλπερέν Σενγκούν, αλλά δεν καταλογίστηκαν, ο Ουντόκα είπε: «Σταματήστε να κλαίτε σαν... γυναικούλες». Δηλαδή, «like bitches», που στην αμερικάνικη αργκό μεταγράζεται (ελεύθερα) «σαν σκύλες» και υποδηλώνει μία υποτιμητική συμπεριφορά και γι' αυτόν που «κλαίγεται», αλλά και μία προκατάληψη προς το γυναικείο φύλλο. 

Η δικηγόρος «Pit Bull» που ανέλαβε την υπεράσπιση της κοπέλας στην υπόθεση «Τζος Γκίντι»
NBA

09:23 - 04.12.2023

Η δικηγόρος «Pit Bull» που ανέλαβε την υπεράσπιση της κοπέλας στην υπόθεση «Τζος Γκίντι»

Ο Γκλόρια Ολρεντ με μία λακωνική δήλωση εξήγησε πως «εκπροσωπώ την Λιβ Κουκ» και ταυτόχρονα ο Τζος Γκίντι των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την φερόμενη ως ανήλικη κοπέλα αντιλήφθηκε πως τα προβλήματά του τώρα αρχίζουν...

Ο Βασιλιάς τον άκουσε και απάντησε αμέσως: «Είμαστε όλοι άντρες και αυτή η παλιολέξη που χρησιμοποιείς δεν είναι καθόλου cool». Μόνο που ο Ουντόκα δεν σταμάτησε εκεί τη συζήτησή που είχε μαζί του και λίγο πριν αποχωρήσει κατ' εντολή ρέφερι είπε «είσαι soft. Σταμάτα να το παίζεις κάποιος. Σταμάτα να προσποιείσαι»!