Ο ΛεΜπρόν σαν έφηβος κάνει 360° λέι απ στην πιο όμορφη φάση της αγωνιστικής στο ΝΒΑ (vid)

Ο ΛεΜπρόν σαν έφηβος κάνει 360° λέι απ στην πιο όμορφη φάση της αγωνιστικής στο ΝΒΑ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:15 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 03.12.2023

Με βιονικά χαρακτηριστικά συνεχίζει την πορεία του στο ΝΒΑ ο 39χρονος ΛεΜπρόν Τζέιμς που στη νίκη των Λέικερς επί των Χιούστον Ρόκετς δημιούργησε μία φάση που θα την ζήλευε και ο πιο αθλητικός εικοσάρης.

Σε μία αγωνιστική δράση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη, την ώρα που οι Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς -παρά τις τρομερές εμφανίσεις τους- δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν, ο άνθρωπος που με την έμπνευση και τα προσόντα του βρέθηκε στην κορυφαία θέση των highlights ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Στα 39 του χρόνια κι ενώ έχει μπει στην 21η σεζόν του στο ΝΒΑ ο σούπερ σταρ της λίγκας ολόκληρης, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς, παραμένει στο επίκεντρο και με τα κατορθώματά του στο παρκέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. 

Το ίδιο κάνουν και τα αθλητικά του προσόντα που παραμένουν σε υψηλό επίπεδο παρά το βάρος των ετών που βαραίνει το σώμα του. Έτσι, μπορεί να εκτελέσει στο παρκέ κάθε εντολή που δίνει ο εγκέφαλός του κι όταν οι παίκτες των Χιούστον Ρόκετς προσπάθησαν να τον σταματήσουν στον... αέρα, αυτός πήδηξε πιο ψηλά, για μεγαλύτερο διάστημα και με περιστροφική κίνηση. Όπως έκανε όταν ήταν έφηβος, νέος ή ώριμος 25άρης. 

Greek Freak, Luka Magic & Joker: Έκαναν και οι τρεις triple double, αλλά μόνο ο Γιάννης νίκησε (vids)
NBA

09:40 - 03.12.2023

Greek Freak, Luka Magic & Joker: Έκαναν και οι τρεις triple double, αλλά μόνο ο Γιάννης νίκησε (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγραψε ιστορία σε προσωπικό επίπεδο με την επίδοσή του (36 π., 15 ρ.,18 ασ.), αλλά οι Μάβερικς έχασαν από τους Θάντερ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ασταμάτητος (36 π., 13 ρ., 14 ασ.), αλλά οι Νάγκετς ηττήθηκαν στο Σακραμέντο. Μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double (32-11-10) και ταυτόχρονα οδήγησε την ομάδα του στην επιτυχία!

Με αυτή του την προσπάθεια που ολοκληρώθηκε με ένα πανέμορφο λέι απ, κατέκτησε το Νο 1 στη λίστα με τις δέκα καλύτερες φάσεις της ημέρας. Μία θέση πιο πίσω βρέθηκε το νικητήριο καλάθι του Πολ Τζορτζ στο ματς των Κλίπερς με τους Ουόριορς