Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός ο Ροντρίγκεθ κόντρα στη Βίρτους

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός ο Ροντρίγκεθ κόντρα στη Βίρτους

Παναγιώτης Κατσαφάδος 13:37 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 14.03.2024

Ο Ισπανός γκαρντ της βασίλισσας ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και θα χάσει την αναμέτρηση κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν θα ενισχύσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια για την 29η αγωνιστική της Euroleague (15/3, 21:30).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της δύο σημαντικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε κανένα από αυτά. Ο πόιντ γκαρντ ταλαιπωρείται από μυϊκά προβλήματα που τον εμπόδισαν να αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή κόντρα στη Τενερίφη. Καθώς δεν έχουν υποχωρήσει, θα μείνει εκτός από τα ταξίδια στην Μπολόνια για το παιχνίδι με τη Βίρτους και στη Μάλαγα για την αναμέτρηση με την Ουνικάχα.

🏀Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game με LIVE εικόνα από το ΣΕΦ

Τη φετινή σεζόν, ο Ροντρίγκεθ μετράει κατά μέσο όρο στην Euroleague 4 πόντους, 4.1 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Στο ματς της Παρασκευής, οι «μερένχες» ελπίζουν να σφραγίσουν οριστικά και μαθηματικά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Euroleague μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, τις δύο τελευταίες εντός έδρας. Στο δεύτερο, αυτή την Κυριακή, διακυβεύεται η πρωτιά στην ισπανική λίγκα.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης