Το εκπληκτικό τρίποντο και φάουλ του Τζέιμς στα μούτρα του Ταβάρες (vid)
i

Μάικ Τζέιμς / © PrtScr

Το εκπληκτικό τρίποντο και φάουλ του Τζέιμς στα μούτρα του Ταβάρες (vid)

Sportal newsroom 00:33 - 09.12.2022

Με 6.8'' να απομένουν στο «WiZink Center» και τη Ρεάλ στο +4 από τη Μονακό, ο Μάικ Τζέιμς σηκώθηκε για τρεις μπροστά στον Ταβάρες, ευστόχησε, πήρε το φάουλ, έβαλε και τη βολή για να στείλει το ματς σε παράταση!

Απίθανο φινάλε στη Μαδρίτη για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε χτίσει μια διαφορά τεσσάρων πόντων, με 6.8'' να απομένουν για την λήξη της αναμέτρησης.

Η Μονακό χρειαζόταν κάτι εξεζητημένο για να διεκδικήσει το ματς και το βρήκε στο πρόσωπο -ποιού άλλου- του Μάικ Τζέιμς. Οι Μονεγάσκοι έκαναν την επαναφορά κάτω από το καλάθι της Ρεάλ, η μπάλα έφτασε στα χέρια του Τζον Μπράουν, ο Μάικ Τζέιμς βγήκε από τα σκριν και πήρε την κατοχή από τον συμπατριώτη του.

Είδε τον Ταβάρες να βγαίνει δυναμικά επάνω του, δεν δίστασε όμως δευτερόλεπτο. Σηκώθηκε για τρεις μπροστά στον γίγαντα των Μαδριλένων, ευστόχησε, πήρε και το φάουλ! Έβαλε και την βολή ο Αμερικανός γκαρντ, στέλνοντας την αναμέτρηση σε έξτρα πεντάλεπτο και έδειξε ξανά γιατί αποτελεί αναμφίβολα μια από τις ατραξιόν της Euroleague...