Ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη πτήση για Μαδρίτη - Ακυρώθηκε η προπόνηση

Ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη πτήση για Μαδρίτη - Ακυρώθηκε η προπόνηση

Ηλίας Λαλιώτης 18:37 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 27.02.2024

Με μεγάλη καθυστέρηση αφίχθη στη Μαδρίτη η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR από την Αθήνα με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει με προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει για την ισπανική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης (27/2), ωστόσο υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση 2,5 ωρών με αποτέλεσμα να αλλάξει όλο το πρόγραμμα.

Η πτήση τσάρτερ του Παναθηναϊκού AKTOR αφίχθη στην Ισπανία στις 16:00, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει παραχωρήσει το βοηθητικό γήπεδο από τις 14:30 μέχρι τις 17:00. Το αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθεί η προπόνηση, παρότι ο Εργκίν Αταμάν, αλλά και οι διεθνείς παίκτες (Ερνανγκόμεθ, Μπαλτσερόφκσι, Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας και Αντετοκούνμπο) ήταν ήδη στο ξενοδοχείο, καθώς είχαν πάει με ξεχωριστές πτήσεις στη Μαδρίτη λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες.

Ο Τούρκος προπονητής ωστόσο μάζεψε τους παίκτες στο ξενοδοχείο και τους έκανε ανάλυση του αντιπάλου και τακτική. Το απόγευμα θα ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR και ο Ματίας Λεσόρ.

Έτσι οι «πράσινοι» θα κάνουν την πρώτη και μοναδική τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Ρεάλ την Τετάρτη (28/2).