Χωρίς Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Λούκα Βιλντόζα

i

©Intime

Χωρίς Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 10:50 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 27.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχωρεί για την Μαδρίτη, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ (29/02), με τον Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει στην παρουσία του Λούκα Βιλντόζα.

Με μια σημαντική απουσία αναχώρησε για την Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός AKTOR, το πρωί της Τρίτης. Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους Μαδριλένους, οι οποίοι στην έδρα τους έχουν δείξει πως είναι πολύ δυνατοί τη φετινή σεζόν.

Το «τριφύλλι» αναχώρησε για την ισπανική πρωτεύουσα το πρωί της Τρίτης, δύο ημέρες πριν από το παιχνίδι, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να προλάβουν την απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και έτσι η απόφαση που πάρθηκε ήταν η ομάδα να πετάξει το πρωί της Τρίτης με πτήση τσάρτερ.

Από αυτή απουσιάζουν οι διεθνείς Δημήτρης Μωραϊτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λευτέρης Μαντζούκας, Ματίας Λεσόρ, Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην πράσινη αποστολή κατευθείαν στην Μαδρίτη, ώστε να προπονηθούν με την ομάδα επί ισπανικού εδάφους.

Την ίδια ώρα ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο κατά τη διάρκεια του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα και να υποβληθεί σε θεραπευτική αγωγή.