Κρίση στη Ρεάλ: Στον… αέρα έξι παίκτες και ο Ματέο, δύο «τελειωμένοι»

Τσους Ματέο

Κρίση στη Ρεάλ: Στον… αέρα έξι παίκτες και ο Ματέο, δύο «τελειωμένοι»

Γιάννης Πάλλας 22:42 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:38 - 09.03.2024

Οι τελευταίες ήττες της Ρεάλ έχουν καταστήσει επισφαλή τη θέση του Τσους Ματέο στη «Βασίλισσα»

Οι τρεις σερί ήττες της Ρεάλ στην Euroleague έχουν επαναφέρει, όπως και την περσινή σεζόν, θέμα Τσους Ματέο στην «βασίλισσα»!

Αποκορύφωμα ήταν το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης από την Φενέρμπαχτσε στη Μαδρίτη.

Όπως αναφέρει η «Marca», τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης γύρω από τον Τσους Ματέο, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον του στην άκρη του πάγκου των Μαδριλένων.

Ο 55χρονος τεχνικός θεωρείται ο υπεύθυνος για την... χαμηλή πτήση της Ρεάλ ειδικά τον τελευταίο καιρό, χωρίς μάλιστα να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, αφού είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες της ομάδας.

Παρότι έχει κατακτήσει από την αρχή της χρονιάς το Σούπερ Καπ και πιο πρόσφατα το Κύπελλο μοιάζει να μην λαμβάνεται τίποτε υπόψη και να αμφισβητείται. Στο δημοσίευμα οι ισπανοί επικαλούνται και την μη κλήση του από τη διοίκηση για συζήτηση ενός νέου συμβολαίου.

Μια ένδειξη απροθυμίας των διοικούντων να προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους. Πάντως, όλα είναι ακόμη ρευστά και την όποια δυσαρέσκεια υπάρχει μπορεί να «γιατρέψει» μόνο η νίκη και ένα καλό σερί θετικών αποτελεσμάτων στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Από εκεί και πέρα, τα ερωτηματικά για την Ρεάλ έχουν να κάνουν και με παίκτες της ομάδας, καθώς, το εν λόγω δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας θέτει και κάποια ονόματα επί τάπητος.

Οι Κάρλος Αλοθέν και Αλμπέρο Αμπάλδε δεν έχουν χώρο στο πλάνο του Τσους Ματέο και έχουν μείνει στην άκρη του πάγκου με ελάχιστο χρόνο στο παρκέ. Με τα συμβόλαιά τους το καλοκαίρι να λήγουν, η έξοδος μοιάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

Έχουμε, πάντως και κάποια άλλα δεδομένα για τους υπόλοιπους παίκτες, με έξι εξ αυτών να είναι πραγματικά στον αέρα!

Ο Μούσα υπέγραψε μεν νέο συμβόλαιο, όμως αυτό έχει ρήτρα για NBA out, κάτι που ζορίζει τα πράγματα, καθώς ο Βόσνιος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και θα ήθελε να πάρει άλλη μια ευκαιρία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Ταβάρες δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πουαριέ, που μοιάζει πιο... φευγάτος. Το ίδιο φευγάτος μοιάζει και ο Μάριο Χεζόνια, που, σύμφωνα με πάρα πολλά δημοσιεύματα από την Ισπανία, περιμένει να τελειώσει η σεζόν, ώστε να επιστρέψει στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι Σέρχι Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ μοιάζουν έτοιμοι να βάλουν το καλοκαίρι τέλος στην τεράστια καριέρα τους, γεγονός που σημαίνει πως η ποιότητα και η εμπειρία τους θα λείψει από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το καλοκαίρι, όπου η Ρεάλ θα κληθεί να «κλείσει» πολλά μέτωπα, ώστε να εμφανιστεί και τη νέα σεζόν το ίδιο ισχυρή.