MVP των τελικών στο Μπάσκετ Γυναικών η Τόμπιν!

Ρεμπέκα Τόμπιν

i

©Intime

MVP των τελικών στο Μπάσκετ Γυναικών η Τόμπιν!

Νίκος Καλαμπάκας 17:19 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:09 - 13.05.2024

Η Ρεμπέκα Τόμπιν κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και αναδείχθηκε σε MVP των τελικών!

O Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, αφού στον 5ο τελικό επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με σκορ 61-45.

Οι ερυθρόλευκες πανηγυρίζουν το 8ο πρωτάθλημά τους στο τμήμα, που μετράει μόλις 9 χρόνια ζωής! Κατόρθωμα σπουδαίο, αφού από τη σεζόν που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία έχει χάσει μόνο ένα τρόπαιο πρωταθλητή.

Οι παίκτριες του Θάνου Νίκλα ήταν επιβλητικές στον τελικό των τελικών και δεν άφησαν περιθώρια στις πράσινες να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους, αν και η ατυχία τους χτύπησε την πόρτα ξανά, αφού έχασαν νωρίς την Νικολοπούλου, ενώ στην 4η περίοδο εγκατέλειψε τον αγώνα και αυτή, με σπασμένη μύτη.

MVP των τελικών αναδείχθηκε η Ρεμπέκα Τόμπιν. Η σέντερ του Ολυμπιακού κυριάρχησε απόλυτα στον τελικό κάτω από τα καλάθια, σημειώνοντας 10 πόντους και μαζεύοντας αντίστοιχα ριμπάουντ για το double - double.

Η Τόμπιν κάλυψε άριστα το κενό της Βίτολα η οποία αγωνίστηκε μόνο στον πρώτο αγώνα, αφού στο 2ο ματς της σειράς έσπασε κι εκείνη τη μύτη της και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τις συμπαίκτριές της.

Tags: