Λακωνικός ο Γκριμάου: «Χάσαμε το παιχνίδι από το δεύτερο δεκάλεπτο»

Ρότζερ Γκριμάου

Λακωνικός ο Γκριμάου: «Χάσαμε το παιχνίδι από το δεύτερο δεκάλεπτο»

Sportal newsroom 22:16 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 17.05.2024

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, στο Game 4 της σειράς στο ΣΕΦ και ο Ρότζερ Γκριμάου δεν είχε πολλά να πει, εξηγώντας πως η ομάδα του ηττήθηκε από το δεύτερο δεκάλεπτο.

Παρά την καλή εικόνα στο πρώτο δεκάλεπτο, η Μπαρτσελόνα «κατέρρευσε» απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 92-58 απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, στο ΣΕΦ. Πλέον με τη σειρά στο 2-2 τα πάντα θα κριθούν σε Gaem 5 στο Palau Blaugrana την Τετάρτη του Πάσχα, με τους Καταλανούς να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Ο Ρότζερ Γκριμάου δεν είχε πολύ όρεξη για δηλώσεις, κάνοντας λόγο για ήττα από το δεύτερο δεκάλεπτο και επεσήμανε πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς.

Τυφώνας Ολυμπιακός παρέσυρε την Μπαρτσελόνα και έστειλε μήνυμα για το Game 5!
EUROLEAGUE

21:27 - 02.05.2024

Τυφώνας Ολυμπιακός παρέσυρε την Μπαρτσελόνα και έστειλε μήνυμα για το Game 5!

Ο Ολυμπιακός ήταν σκέτη μαγεία στο Game 4, με τους Ερυθρόλευκους να διαλύουν την Μπαρτσελόνα με 92-58, να κάνουν το το 2-2 και να ετοιμάζονται για τον τελικό των τελικών στη Βαρκελώνη, με τον νικητή αυτού, να παίρνει την πρόκριση για το Final 4 του Βερολίνου.

Όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρότζερ Γκριμάου:

«Από το 2ο δεκάλεπτο χάσαμε το παιχνίδι. Μας σταμάτησαν με τη δύναμη, την άμυνα, με τρέξιμο και αρκετά επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε κάποια καλά σουτ στην τρίτη περίοδο, αλλά τα χάσαμε. Συνολικά ήταν καλύτεροι σήμερα».

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4