Αποθέωση ΜακΚίσικ για Μπαρτζώκα: «Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή»
i

© Euroleague Basketball

Αποθέωση ΜακΚίσικ για Μπαρτζώκα: «Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή»

Γιώργος Γαβριλάκης 21:56 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 17.05.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν ο πρωταγωνιστής της σαρωτικής νίκης του Ολυμπιακού στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην επιρροή που ασκεί ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας.

Έκανε το καλύτερο φετινό του ματς. Σίγουρα το πιο παραγωγικό του στην επίθεση, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε ρεκόρ σεζόν στην Euroleague με 21 πόντους και αυτός ήταν ο Νο 1 λόγος που το Game 4 των Playoffs στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπαρτσελόνα και το 2-2 στη σειρά ήρθε με άνεση, με έναν επιβλητικό τρόπο και με τελικό σκορ στο 92-58.

«Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο», παραδέχθηκε ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και πρόσθεσε πως «ήταν ένα ματς που έπρεπε να δείξουμε τι αξίζουμε και προσωπικά λατρεύω αυτές τις καταστάσεις πίεσης. Ό,τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι έγινε. Το αφήσαμε πίσω μας και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας. Αν μας κερδίσουν, τότε θα τους... βγάλουμε το καπέλο».

To πάρτι του Φαλ: Έκανε πέντε καρφώματα στην πρώτη περίοδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vids)
EUROLEAGUE

20:18 - 02.05.2024

To πάρτι του Φαλ: Έκανε πέντε καρφώματα στην πρώτη περίοδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vids)

Ο Μουστάφα Φαλ ξεκίνησε εντυπωσιακά το τέταρτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μόνο στην πρώτη περίοδο είχε 5/5 προσπάθειες και 10 πόντους. Μάλιστα, όλες τους ολοκληρώθηκαν με δυναμικά καρφώματα.

Το κίνητρο πάντα υπάρχει σε αυτό το επίπεδο και συνδυάζεται με την φιλοδοξία, αλλά για τον ΜακΚίσικ υπάρχουν πολλά στοιχεία στην ομάδα που του δίνουν δύναμη και ρυθμό. Το βασικότερο όπως είπε είναι το γεγονός ότι «έχουμε έναν φανταστικό προπονητή, μία ομάδα, έναν κόσμο, μία χώρα και μία πόλη… Όταν τα έχεις αυτά βγαίνεις και παίζεις όσο πιο σκληρά μπορείς για όλους»...

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!