To πάρτι του Φαλ: Έκανε πέντε καρφώματα στην πρώτη περίοδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vids)
i

© Euroleague Basketball

To πάρτι του Φαλ: Έκανε πέντε καρφώματα στην πρώτη περίοδο κόντρα στην Μπαρτσελόνα (vids)

Sportal newsroom 20:18 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 17.05.2024

Ο Μουστάφα Φαλ ξεκίνησε εντυπωσιακά το τέταρτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Playoffs κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μόνο στην πρώτη περίοδο είχε 5/5 προσπάθειες και 10 πόντους. Μάλιστα, όλες τους ολοκληρώθηκαν με δυναμικά καρφώματα.

Πιο έτοιμος απ' όλους για το Game 4 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ των 218 εκατοστών, με πράξεις έδειξε στην πρώτη περίοδο πως ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και έτοιμος να σκοράρει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πήρε πέντε καλές πάσες από τους συμπαίκτες του, κυρίως από τον Τόμας Ουόκαπ, τον Αϊζέια Κάνααν και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και όλες τις μετέτρεψε σε καρφώματα. Ανεξάρτητα αν κάποιος αμυντικός ήταν μπροστά του ή τον είχε αφήσει πίσω του.

Είχε πέντε καρφώματα σε ισάριθμες προσπάθειές του και από την πρώτη κιόλας περίοδο είχε διψήφιους αριθμούς πόντων: 10 στο σύνολο και ήταν ο Νο 1 λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχασαν την επαφή τους στο δεκάλεπτο, που ολοκληρώθηκε με 23-21 υπέρ των Ισπανών.

Απλώς ο Μουσταφά Φαλ περίμενε ώστε και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του να αρχίσουν να παράγουν πόντους με συνέπεια, ώστε να αρχίσει ο Ολυμπιακός να αποκτά τον έλεγχο. Αυτός πάντως, έδωσε το πρώτο... σύνθημα!

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!