Οι οπαδοί του Ολυμπιακού γιούχαραν κατά τη διάρκεια του ύμνου της Euroleague! (vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού γιούχαραν κατά τη διάρκεια του ύμνου της Euroleague! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:56 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 17.05.2024

Την ώρα που από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ ακουγόταν το «I Feel Devotion», οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν ένοιωσαν αυτή την... αφοσίωση ως προς τους διαιτητές της Euroleague.

Την ώρα που οι πεντάδες του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα βρίσκονταν παρατεταμένες πάνω στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για να ακουστεί ο ύμνος της Euroleague, το I Feel Devotion, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» δεν ένοιωσαν απαραίτητα αυτή την... αφοσίωση.

Με το άκουσμα της χαρακτηριστικής μουσικής και των γνωστών πλέον στοίχων, άρχισαν να γιουχάρουν συνολικά και σε ισχυρά ντεσιμπέλ. Ο λόγος ήταν ο... προφανής. Ως ένδειξη διαμαρτυρίας ως προς την διαιτησία του προηγούμενου αγώνα, όπου υπήρξαν πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους.

Στην κορυφή του Top 10 των Game 3 η τρομερή τάπα του Μόουζες Ράιτ στον Βέσελι (vid)
EUROLEAGUE

16:34 - 02.05.2024

Στην κορυφή του Top 10 των Game 3 η τρομερή τάπα του Μόουζες Ράιτ στον Βέσελι (vid)

Από τις δέκα καλύτερες φάσεις των τρίτων αγώνων στις σειρές των Playoffs της Euroleague, καμία δεν ήταν καλύτερη από το απίστευτο μπλοκ του Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού σταμάτησε εντυπωσιακά τον Γιαν Βέσελι της Μπαρτσελόνα, ενώ με κάρφωμα διπλασίασε τις παρουσίες του και ο Φιλίπ Πετρούσεφ τριπλασίασε αυτές των «ερυθρολεύκων».

Όχι μόνο για την τελευταία φάση και το φάουλ του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Τζαμπάρι Πάρκερ που εν τέλει έκρινε το αποτέλεσμα και έδωσε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα στο Game 3, αλλά και για προηγούμενες. Κυρίως από αυτή της... αιώνιας επαναφοράς του μπάλας από τον Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος ξεπέρασε (κατά πολύ) το χρονικό όριο των πέντε δευτερολέπτων.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!