Πετρούσεφ στο Sportal: «Ήταν φάουλ για τη μέση του αγώνα, ο Πάρκερ εκβίασε την επαφή»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:12 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 21.05.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ εξήγησε στην κάμερα του Sportal ότι ο Τζαμπάρι Πάρκερ επεδίωξε την επαφή και ήταν ένα φάουλ που θα μπορούσε να δοθεί στη διάρκεια του αγώνα, όχι όμως στο φινάλε και να κρίνει το ματς.

Ένα φάουλ του Φιλίπ Πετρούσεφ, που σφυρίχθηκε πάνω στον Τζαμπάρι Πάρκερ και οι δύο εύστοχες βολές του παίκτη της Μπαρτσελόνα έκριναν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου επικράτησε 82-80 στο Φάληρο και έκανε το 2-1 στη σειρά των Playoffs.

Μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά το φινάλε του αγώνα, ο Φιλίπ Πετρούσεφ εξήγησε ότι ο παίκτης της Μπαρτσελόνα επεδίωξε το φάουλ στη φάση εκείνη. Ο Σέρβος ψηλός είπε ότι είναι μία παράβαση που σφυρίζεται στο ξεκίνημα των αγώνων και όχι στο τέλος.

«Είναι δύσκολο να κρίνεται ένα παιχνίδι έτσι. Επεδίωξε την επαφή. Είναι ένα φάουλ που θα μπορούσε να σφυριχθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όχι προς το τέλος του. Ήταν φάουλ, που δεν θα δινόταν στο τέλος του αγώνα.

Είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα στην κανονική διάρκεια. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο φινάλε των αγώνων. Είναι απαράδεκτο να μην τελειώνουμε τον αγώνα. Είναι και δικό μου λάθος που δεν τελειώσαμε τον αγώνα.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι ξανά (σ.σ για το τέταρτο ματς στο ΣΕΦ). Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε όλα. Είναι το φινάλε της χρονιάς. Όλοι θέλουν να πάνε στο Final 4.

Και εγώ πρέπει να είμαι καλύτερος. Κάποιες αποφάσεις μου, ειδικά προς το τέλος του αγώνα δεν ήταν σωστές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Πετρούσεφ στην κάμερα του Sportal.

00:09 - 01.05.2024

Πετρούσεφ στο Sportal: «Ήταν απαράδεκτο...»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ εξήγησε στην κάμερα του Sportal ότι ο Τζαμπάρι Πάρκερ επεδίωξε την επαφή και ήταν ένα φάουλ που θα μπορούσε να δοθεί στη διάρκεια του αγώνα, όχι όμως στο φινάλε και να κρίνει το ματς.

Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία