Ο Νίμπο της Μακάμπι είναι ο MVP των Game 3 - Τo ρεκόρ του με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Νίμπο της Μακάμπι είναι ο MVP των Game 3 - Τo ρεκόρ του με τον Παναθηναϊκό (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:56 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 17.05.2024

Έβαλε 22 πόντους στον Παναθηναϊκό, έκανε ρεκόρ καριέρας στην Euroleague και ο Τζος Νίμπο της Μακάμπι εκτός από πρωταγωνιστής στη νίκη των Ισραηλινών στο τρίτο ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ ήταν και ο συνολικός MVP της αγωνιστικής στη διοργάνωση.

Η Μακάμπι έχει το προβάδισμα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, που απόψε το βράδυ (2/5, 21:45, Nova Sports) σκοπεύει να κάνει το «διπλό» και να... ισοφαρίσει

Η δεύτερη νίκη της ομάδας από το Τελ Αβίβ πάντως, ήρθε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Playoffs της Euroleague και ο λόγος που κατάφερε να κάνει το 2-1 νίκες ήταν ο Τζος Νίμπο.

Ο Αμερικανός σέντερ των Ισραηλινών, ο οποίος συνολικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (11,1 πόντοι, 7,2 ριμπάουντ), κόντρα στους «πράσινους», στο συγκεκριμένο ματς, ήταν ασταμάτητος.

Έβαλε 22 πόντους και αυτό το νούμερο αποτελεί το προσωπικό του ρεκόρ στην Euroleague. Ευστόχησε στα 10 από τα 13 δίποντα που επιχείρησε και πήρε 9 ριμπάουντ -εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν επιθετικά. Κατέγραψε επίσης στατιστική του δύο κλεψίματα και μία τάπα, αγωνιζόμενος για 29'51''. Συγκέντρωσε αρθριτικά 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και πήρε την τιμητική ατομική διάκριση.

Την ίδια επίδοση στο PIR (σύστημα αξιολόγησης) με τον Νίμπο είχε και ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού κι αν είχε νικήσει η ομάδα του τότε θα ήταν αυτός ο MVP, αλλά ο Τζος Νίμπο του τη... χάλασε!

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!