Sold out το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!

ΣΕΦ

i

©Intime

Sold out το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:15 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 17.05.2024

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο και στο Game 4 της σειράς του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με την Ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει Sold Out.

Ακόμα μια φορά οι φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν πως είναι στο πλευρό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάνοντας ΞΑΝΑ sold out στο ΣΕΦ!

Η αναμέτρηση της Μεγάλης Πέμπτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να εξαντλεί για ακόμη μια φορά τα εισιτήρια, όπως έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές τη φετινή σεζόν.

Αυτό είναι ένα μήνυμα του κόσμου προς την ομάδα, καθώς, παρά την ήττα στο Game 3, γέμισε ξανά το ΣΕΦ, ακόμα και σε Μεγάλη Πέμπτη, ώστε να αποτελέσει τον 6ο παίκτη και να οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους στη νίκη.

Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην σειρά των Playoffs με την Μπαρτσελόνα, στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι Κώστας Παπανικολάου και Ναζ Μήτρου Λονγκ στην 12άδα, με τους Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις να μένουνε εκτός.

Η Μπαρτσελόνα βέβαια, για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με όλους τους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4