Με Παπανικολάου στο Game 4 ο Ολυμπιακός

Κώστας Παπανικολάου

i

Κώστας Παπανικολάου/©Intime

Με Παπανικολάου στο Game 4 ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:39 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 17.05.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι καλύτερα και θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο Game 4 απέναντι στην Μπαρτσελόνα (19:45).

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κώστα Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι στην 12άδα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έπαιξε στα πρώτα δύο ματς στη Βαρκελώνη, με την ίωση και τον υψηλό πυρετό να μην του επιτρέπουν να ταξιδέψει. Παράλληλα, δεν έπαιξε ούτε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κρίνει πως ο παίκτης του δεν είναι ακόμα στο 100% ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ο Κώστας Παπανικολάου νιώθει πλέον καλύτερα και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στον τελικό επιβίωσης του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θα έχει τον αρχηγό του στην διάθεσή του. Μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου, το ντεμπούτο του στη σειρά κόντρα στους Καταλανούς θα κάνει και ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ, ο οποίος είναι επίσης στην 12άδα για το Game 4.

H δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το Game 4 είναι η εξής: Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κάνααν, Μόουζες Ράιτ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ναζ Μήτρου - Λονγκ, Μουσταφά Φαλ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

🔴Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Μακάμπι - Παναθηναϊκός για το Game 4