Σαλούστρος: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς μία πρόκριση στον τελικό»
i

Χρήστος Σαλούστρος / Intime

Σαλούστρος: «Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς μία πρόκριση στον τελικό»

Γιώργος Γαβριλάκης 22:12 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 15.02.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα... όνειρο και ο Χρήστος Σαλούστρος δεν το έκρυψε. «Είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε και σκοπεύουν να το δείξουν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου του Ηρακλείου.

Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκριση. Έτσι τουλάχιστον βλέπει το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Χρήστος Σαλούστρος.  


«Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλες τις ομάδες και για όλους τους παίκτες. Κάτι αντίστοιχο γίνεται στην Ισπανία», είπε ο 33χρονος γκαρντ αναφερόμενος στη δομή της τελικής φάσης με τις οκτώ ομάδες. «Αν ακολουθήσουμε και άλλα παραδείγματα της Ισπανικής Λίγκας, μπορούμε να πάμε μπροστά και ως πρωτάθλημα και ως Κύπελλο. Εύχομαι να είναι μία πολύ όμορφη εμπειρία για τους θεατές», πρόσθεσε. 


Όσον αφορά στο πρώτο νοκ άουτ της ομάδας του με το Περιστέρι δήλωσε πως «έχουμε δείξει ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες, οπότε θα περιμένουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση». 


Η μεγάλη πρόκληση όμως είναι «το να φτάσουμε ως το τέλος και να παίξουμε στον τελικό είναι μία μεγάλη υπόθεση για όλους μας. Αν είμαστε σοβαροί και περάσουμε το πρώτο παιχνίδι, φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε και στον ημιτελικό. Είναι όμως μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων, που δεν την έχουμε βιώσει άλλη φορά, οπότε πάμε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Έτσι κι αλλιώς ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει πολύ γρήγορα».