«Τρέλα» για Βεζένκοφ στη Βουλγαρία

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

«Τρέλα» για Βεζένκοφ στη Βουλγαρία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:25 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 29.05.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ λατρεύεται σαν Θεός στη Βουλγαρία, με τον σταρ του Ολυμπιακού να γίνεται γιγαντοαφίσα από τους συμπατριώτες του.

Η Βουλγαρία έχει ως βασικό εξαγώγιμο προϊόν τον Σάσα Βεζένκοφ, με τον σταρ του Ολυμπιακού να αποτελεί τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στην ιστορία της γείτονας χώρας.

Ο MVP της Euroleague, για τον οποίο οι σειρήνες από το ΝΒΑ συνεχίζουν να ηχούν, έγινε μάλιστα και γιγαντοαφίσα στη Βουλγαρία, με τους συμπατριώτες του στο Μπότεβγκραντ να αναρτούν το σχετικό πανό, στο οποίο γράφεται η φράση «όχι λόγια, αλλά πολλή δουλειά», που αναφέρεται στην εξαιρετική σκληρή δουλειά του Βεζένκοφ, ο οποίος έφτασε με τον Ολυμπιακό μέχρι τον τελικό του Κάουνας.

Φάκελος Μιλουτίνοφ: Η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά δεδομένα και το επόμενο ραντεβού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:10 - 29.05.2023

Φάκελος Μιλουτίνοφ: Η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό, τα οικονομικά δεδομένα και το επόμενο ραντεβού

Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ είχαν μια πρώτη επαφή, με τις δύο πλευρές να μην φτάνουν ακόμα σε συμφωνία, αλλά να υπάρχει πολύ καλή διάθεση ενόψει της συνέχειας, η οποία όμως θα έρθει μετά τους τελικούς.

Ο Βεζένκοφ αποτελεί και την μεγάλη ατραξιόν της Εθνικής Βουλγαρίας, με τους συμπατριώτες του να χρησιμοποιούν ως προμόσιον την αφήσα του, έχοντας γραμμένα πάνω της τα προσεχή ματς της Εθνικής από τα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ 2022.

Τα «λιοντάρια» θα υποδεχθούν την Αυστρία στις 19 Ιουλίου και τη Νορβηγία στις 29 Ιουλίου στην αίθουσα «Arena Botevgrad».

Η σχετική φωτογραφία με την γιγαντοαφίσα του Σάσα Βεζένκοφ Μπότεβγκραντ: