Πέταξε για Σακραμέντο ο Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

Sportal.bg

Πέταξε για Σακραμέντο ο Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 05:43 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 05:53 - 22.08.2023

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξεκίνησε το ταξίδι του για το Σακραμέντο, εκεί όπου τον περιμένουν οι Κινγκς και η μεγάλη πρόκληση του NBA.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι του για το Σακραμέντο και τους Κινγκς

Ο  MVP της περσινής Euroleague αλλά και της  Basket League, από την 1η Ιουλίου είναι παίκτης των Κινγκς και τα ξημερώματα της Τρίτης (22/8), ξεκίνησε το ταξίδι για το Σακραμέντο, εκεί όπου θα βρεθεί τη νέα σεζόν για να παίξει στον μαγικό κόσμο του  NBA

Ο πρώην αστέρας του Ολυμπιακού πήρε την δύσκολη απόφαση πριν από 53 ημέρες και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, καθώς καλείται να δείξει το ποιος είναι και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. 

Στο αεροδρόμιο της Σόφιας βρέθηκε μαζί του ο πατέρας του, Σάσο Βεζένκοφ, προκειμένου να τον ξεπροβοδίσει και να του δώσει μια τελευταία αγκαλιά. Η κάμερα του Sportal ήταν εκεί και έχει το αποκλειστικό υλικό. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα την δουλειά με τη νέα του ομάδα, τους Σακραμέντο Κινγκς, με τους οποίους στις 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια του NBA.

Στο Σακραμέντο ο Σάσα Βεζένκοφ επέλεξε να αγωνιστεί με το νούμερο 7 στην πλάτη. Αυτή την απόφαση την πήρε λόγω της μεγάλης αγάπης που έχει για τον άλλοτε συμπαίκτη και στενό του φίλο, Βασίλη Σπανούλη, που με αυτό το νούμερο έλαμψε στην ομάδα του Ολυμπιακού για μια δεκαετία.