«Καυτός» Σάσα Βεζένκοφ: Ευστοχεί σε 21 σερί τρίποντα στην προπόνηση των Κινγκς (vid)

«Καυτός» Σάσα Βεζένκοφ: Ευστοχεί σε 21 σερί τρίποντα στην προπόνηση των Κινγκς (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει την σκληρή δουλειά προκειμένου να αναβαθμίσει το ρόλο του στο ροτέισον των Σακραμέντο Κινγκς. Στην τελευταία προπόνηση των «Βασιλιάδων» ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν εύστοχος σε 21 σερί τρίποντα που επιχείρησε.

Όσο περνάει ο καιρός ο Σάσα Βεζένκοφ αποδίδει και καλύτερα με τη φανέλα των Κινγκς. Ο προπονητής των «Βασιλιάδων» έχει εμπιστοσύνη στον Βούλγαρο φόργουοντ, άσχετα αν η θέση του στο rotation δεν έχει σταθεροποιηθεί. Στο Σακραμέντο, συμπαίκτες και προπονητές έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι φανταστικός σουτέρ και το παρακάτω βίντεο, που ανέβασε στο Twiiter ο ρεπόρτερ των Κινγκς, Φράνκι Καρτοσκέλι, τους επιβεβαιώνει. 

Όπως θα δείτε ο Σάσα Βεζένκοφ προπονείται σε σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75 μετρων και μάλιστα ευστοχεί σε 21 σερί προσπάθειες. Αρχικά δοκιμάζει την τύχη του από τη γωνία κι έχει 4/4 και στη συνέχεια σουτάρει από την κορυφή και βρίσκει στόχο σε 17 ισάριθμες προσπάθειες. 

Θρήνος στο ΝΒΑ: Πέθανε φίλαθλος στο παιχνίδι των Κινγκς με τους Πέλικανς
NBA

08:20 - 05.12.2023

Θρήνος στο ΝΒΑ: Πέθανε φίλαθλος στο παιχνίδι των Κινγκς με τους Πέλικανς

Σε... βαριά σκιά διεξήχθη η αναμέτρηση των Σακραμέντο Κινγκς κόντρα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς, καθώς ένας φίλος των «βασιλιάδων» άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τη φετινή σεζόν ο MVP της περσινής EuroLeague σε 16 παιχνίδια έχει καταγράψει 5,9 πόντους μέσο όρο, έχοντας 37% από το τρίποντο με 1,3 εύστοχα σε κάθε αγώνα.