Η Σάσαρι του Χαραλαμπόπουλου έκανε... «κηδεία» στη Βίρτους!

Σάσαρι - Βίρτους

i

Twitter / Virtus Bologna

Η Σάσαρι του Χαραλαμπόπουλου έκανε... «κηδεία» στη Βίρτους!

Νίκος Καλαμπάκας 16:13 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 03.03.2024

Η Σάσαρι επικράτησε εντός έδρας της Βίρτους Μπολόνια με σκορ 93-88, κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Βίρτους Μπολόνια τα βρήκε... σκούρα απέναντι στη Σάσαρι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, αφού γνώρισε εκτός έδρας ήττα με σκορ 93-88.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα της στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (7/3), έκανε... γκέλα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Μπολόνια αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Τόρνικε Σενγκέλια, απέναντι στη Σάσαρι που ήταν υπέροχη από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ο ΜακΚίνι ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έδωσε ώθηση στους συμπαίκτες του, που κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη κόντρα στο σύνολο του Μπάνκι.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Βίρτους ανέβηκε στο +5, αλλά δέχθηκε νέο σερί από τη Σάσαρι. Κορυφαίοι του παρκέ, ήταν οι Τζέφερσον (29 πόντοι) και Ταϊρί (17 πόντοι) που πήραν τον έλεγχο του αγώνα στην τελευταία περίοδο, σκοράροντας στις πιο καυτές στιγμές.

Η αμυντική σταθερότητα ήταν ιδιαίτερα σημαντική: Όταν ο Μπελινέλι επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν μια ακόμα φορά σε εξαιρετική ημέρα, η άμυνα της Σάσαρι έκλεισε τη ρακέτα και άρπαξε τα καθοριστικά ριμπάουντ για τη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-25, 44-40, 65-62, 93-88