Ανακούφιση στη Μπολόνια: Καθαρή η μαγνητική του Σενγκέλια, αναμένεται να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό
i

© EuroLeague Basketball

Ανακούφιση στη Μπολόνια: Καθαρή η μαγνητική του Σενγκέλια, αναμένεται να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό

Γιώργος Γαβριλάκης 14:55 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 01.03.2024

Κόντρα στη Βαλένθια ο Τόρνικε Σενγκέλια της Βίρτους Μπολόνια τραυματίστηκε στον αστράγαλο, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως δεν έχει υποστεί βλάβη. Ο Γεωργιανός σταρ των Ιταλών αναμένεται να αγωνιστεί στις 7 Μαρτίου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά η κατάστασή του θα ελέγχεται καθημερινά.

Όταν ο Τόρνικε Σενγκέλια γύρισε τον αστράγαλό του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Βαλένθια για την 27η αγωνιστική της Euroleague, η ψυχή του ίδιου, αλλά και της Βίρτους συνολικά, πήγε στο κακό. Έφθασε μέχρι την... κούλουρη, αλλά πλέον γύρισε πίσω στη Μπολόνια με ένα «χαμόγελο».

Διότι, οι Ιταλοί, το μεσημέρι της Παρασκευής (3/1), την επόμενη μέρα του αγώνα δηλαδή, ενημερώθηκαν για την μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο Γεωργιανός φόργουορντ. Και τα αποτελέσματα αυτής είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Δεν υπέστη καμία βλάβη και απλώς θα χρειαστεί λίγες μέρες ξεκούρασης, ίσως και μερικές έξτρα θεραπείες. Η κατάστασή του Τόρνικε Σενγκέλια θα αξιολογείται καθημερινά, αλλά φαίνεται πως έχει πολλές πιθανότητες ώστε να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Βίρτους, στις 7 Μαρτίου, για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, αντιμετωπίζει τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ και απ' ότι φαίνεται θα έχει στη διάθεσή της τον κορυφαίο παίκτη της.

Ο «Τόκο» στα 33 του χρόνια κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και είναι ο κύριος λόγος που οι Μπολονέζοι βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογίας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι 13,9 πόντοι του, τα 5,4 ριμπάουντ και οι 3,5 ασίστ του μέσο όρο, κάνουν την διαφορά για την ομάδα του, που πάντως νίκησε εύκολα τη Βαλένθια (87-74) και χωρίς αυτόν.

Τα μπάτζετ της EuroLeague: Η Ρεάλ ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια και ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί - Στη... μέση ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

13:10 - 01.03.2024

Τα μπάτζετ της EuroLeague: Η Ρεάλ ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια και ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί - Στη... μέση ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο Israel Hayom και την έρευνα πάνω στα οικονομικά δεδομένα των ομάδων, προκύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένου των... πάντων) και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας. Την ώρα που ο Ολυμπιακός, ανήκει στα μεσαία στρώματα, κάτω ακόμα και από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σενγκέλια αποχώρησε στο μέσο της πρώτης περιόδου, δεν επέστρεψε στον αγώνα, αλλά θα επιστρέψει άμεσα σε πλήρες πρόγραμμα προπόνησης με σκοπό να είναι 100% έτοιμος όταν θα έρθει στην Ελλάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!