Sold Out μέσα σε λίγα λεπτά: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Sold Out μέσα σε λίγα λεπτά: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Γιώργος Γαβριλάκης 14:14 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 01.03.2024

Στις 14 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και όποιος ήθελε εισιτήριο και δεν κινήθηκε αστραπιαία, τότε έχασε την πρώτη... ευκαιρία του!

Η επόμενη φορά που οι δύο «αιώνιοι» θα συναντήσουν ο ένας των άλλων, το ημερολόγιο θα δείχνει 14 Μαρτίου 2024 και η κόντρα τους θα ανήκει στο πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Προφανώς και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αναμενόταν -έτσι κι αλλιώς- να γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Το εντυπωσιακό όμως, είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά από την έναρξη της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων, αυτά εξαντλήθηκαν αστραπιαία!

Δεν πρόλαβαν καν να μείνουν διαθέσιμα ούτε για μισή ώρα από το ξεκίνημα της διαθεσιμότητάς τους (12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 1/3) και ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα το Sold Out, αλλά η σχετική ενημέρωση δεν θα αργήσει να έρθει.

Μάλιστα, όποιοι μπήκαν το μεσημέρι στην πλατφόρμα tickermasters, που είναι και ο επίσημος πάροχος, είδαν ξαφνικά την ένδειξη: «ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ». Και όσοι δεν πρόλαβαν απογοητεύτηκαν!

Πάντως, για τον Ολυμπιακό, μέχρι να έρθει η μέρα της μεγάλη κόντρας, υπάρχει κατ' αρχάς μπροστά του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα η κρίσιμη αναμέτρησης της Παρασκευής (1/3) με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας για την 27η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα μπάτζετ της EuroLeague: Η Ρεάλ ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια και ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί - Στη... μέση ο Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

13:10 - 01.03.2024

Τα μπάτζετ της EuroLeague: Η Ρεάλ ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια και ο Παναθηναϊκός την ακολουθεί - Στη... μέση ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο Israel Hayom και την έρευνα πάνω στα οικονομικά δεδομένα των ομάδων, προκύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένου των... πάντων) και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας. Την ώρα που ο Ολυμπιακός, ανήκει στα μεσαία στρώματα, κάτω ακόμα και από την Μπάγερν Μονάχου.

Μέχρι όμως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να συναντήσουν αυτούς τους Εργκίν Αταμάν, θα έχουν μεσολαβήσει για τον Ολυμπιακό (πέραν του ματς με τους Λιθουανούς) η αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια (7/3), επίσης στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική και για τον Παναθηναϊκό η κόντρα με την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ.

🔴 Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!